Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Türküleri Konseri Yoğun İlgi Gördü!

Uşak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Uşak Türküleri isimli program Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Katılım yoğun olduğu gece dinleyenlerin beğenisini topladı.

Birbirinden güzel ve değerli Uşak Türkülerini, Uşak’lı yerel sanatçı Mehmet Karadedeli’nin şefliğinde, Uşaklı Solistler ve koro elemanları seslendirdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uşak Türküleri Gecesi'ne Uşak Vali Yardımcısı Nevzat Yıldırım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Uşak Belediyesi Meclisi Üyesi Emine Yıldırım, bir çok mahalli sanatçı ve vatandaşlar katıldı.

Uşak Türküleri konserinde Uşak yöresine ait türkü ve oyun havalarının yanı sıra Eşme, Karahallı, Ulubey, Sivaslı, ve Banaz ilçelerine ait türküler büyük beğeni topladı. Bahçenin Harrımıyam, Çeşmeden Bir Dudu Geçti, İnce Mehmet isimli  ve bunun gibi 15 Uşak türküsünü seslendiren Mehmet Karadedeli, Feride Gülser, İsmail Yağcı ve 10’a yakın solistler büyük alkış topladılar. Programda saz heyetinde Mehmet Karadedeli, Mutlu Keklik, Evren Coşkun ve bir çok Uşak’lı müzisyenler performanslarıyla büyük beğeni topladılar.

Uşak Türküleri konserine katılan bütün yerel sanatçı ve Uşak’lı vatandaşlar hafızalardan uzun süre unutulmayacak bir gece yaşamış oldular. Programın sonunda Uşak Vali Yardımcısı Nevzat Yıldırım ve Uşak Belediyesi Başkanı Nurullah Cahan, konser şefi Mehmet Karadedeli’ye ve Mustafa Çobanoğlu’na, Uşaklı Aşık Garip Ali’ye ve bir çok Uşaklı yerel sanatçılara plaket verdi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan  konserdeki saz heyetine, koro elemanlarına ve solistleri tek tek tebrik edip, hepsine karanfil verdikten sonra ayrıca bir konuşma  yaptı. Uşak Türküleri konserinin çok beğeni topladığı belirtip ve emeği geçen herkese teşekkür konuşması yapan Cahan, Uşak Belediyesi olarak böyle programları her zaman destekleyecekleri sözünü verdi.

Uşak Türküleri konserine gelen vatandaşlar, program sonunda Uşaklı yerel sanatçıları ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

HABER FOTO : HALİL ÇAVUŞOĞLU
Yorumlar

HAKAN BARDAKLI 10 Yıl Önce

program gerçekten çok güzeldi.emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila