Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta Minikler Gösterileriyle Çoşturdu!

Uşak'ta Eşe ve Halil Erdoğdu ana sınıfının düzenlemiş olduğu etkinlikte minik yürekler gösterileriyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

23 Nisan Çocuk Bayramı'nda yapılan etkinliklerin ardından bazı okullarda da eğlenceli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Eşe ve Halil Erdoğdu Anasınıfı öğrencilerinin etkinliği, izlemeye gelenleri coştururken, miniklerin gösterileri beğeni topladı.

Uşak'ta öğlen saatlerinde  Eşe ve Halil Erdoğdu ana sınıfının düzenlediği etkinlik, aşırı yağışın olması sebebiyle okul içerisindeki konferans salonuna alındı. Minik yüreklerin gösterisine gelen ailelerin de yoğun katılımımdan dolayı gösteri yapılacak salon adeta doldu taştı. Gösteriye katılan süpriz konuklar içinde palyaço ve çizgi film karekterleri de minik yürekleri daha da neşe kattı. Sahnede hep birlikte şarkı söyleyerek etkinliğe başlayan minikler, hareketli parçalarla izlemeye gelenleri mest etti.

Bir Sürpriz de Çılgın Davulcu Erkan Karagöz yaptı

Uşaklıların tadınığı müzisyen diğer bir namıyla Çılgın Davulcu Erkan Karagöz, miniklerin gösterilerine ek olarak harika müzik ritimleriyle minikleri çoşturdu. Gösteri sırasında sahnede yer alan minik yüreklere davullarını takan Karagöz, onlara da eşlik ederek etkinliğe daha da canlılık kattı. Gösteri aralarında dinlenen miniklerin yerine davullarını alarak sahneye çıkan Uşaklı Çılgın Davulcu Erkan Karagöz, muhteşem davul şovuyla etkinliğe gelen aileleri oturdukları yerden kaldırarak hareketli anlar yaşattı.

Miniklerin müzik ve dans gösterileri veliler tarafından büyük beğeni ve alkış toplayınca istek üzerine sahneye aileler ve miniklerin yakınları onları yalnız bırakmayarak birlikte yöresel oyunlar oynadılar.

Gösterinin ardından veliler çocuklarıyla birlikte çizgi film karekterleri ve palyaçoyla fotoğraf çektirdi.

Haber - Video: Halil Aslan  //  Foto: Mehmet Nuri Köktürk
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila