Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Başkan Cahan, Örnek Kent Uşak İçin Ankara Temaslarını Sürdürüyor!

Geçtiğimiz günlerde Uşak'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan'dan projelerine destek sözü alan ve bazı projeleriyle ilgili de çalışmaların startını veren Nurullah Cahan; Kentsel dönüşüm projesinin hız kazanması ve yeni çalışmaların hayata geçirilmesi için göreve yeni atanan TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı Ankara'da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin çehresinin değişimi vekalkınması adına çlışmalarını sürdürürken; bu kapsamda kente gelen bakanlar ile Uşak’a kazanımların sağlanmasının yanısıra hayati projeler için Ankara görüşmeleri de sürüyor. Başkan Nurullah Cahan Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım'ın da katıldığı ziyaretlerde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı ihalesi, yakın zamanda yapılması planlanan sanayi sitesi gibi projeler masaya yatırılırken, projeler ile ilgili umut veren gelişmeler kaydedildi.

Ankara’da kazanımlar elde etmeye başladıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, 1 ay içinde kent için güzel gelişmeler başardıklarını dile getirdi. Uşak’ın ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen Cahan, " Biz vakit kaybetmeden kent için ne yapılması gerekiyorsa yapmak niyetindeyiz. Bu kapsamda ilimizin çok önemli projelerini hemen başlatmak istiyoruz. Bu projelerden birisi de kentsel dönüşüm projesiydi. Projemizde yol almak için çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor. TOKİ başkanımızı ziyaretimiz de bu kapsamda gerçekleşti.

Ayrıca ziyaretten kentsel dönüşüm revizyon çalışmalarının yapılıp en geç 6 ay içinde ihaleye çıkılacağı sözünü aldık. Bu da ilimiz için önemli bir gelişmedir” dedi. Ziyaretin kendileri için olumlu geçtiğine dikkat çeken Cahan, yakın zamanda ziyaretin faydalarını göreceklerinin altını çizdi. Bundan sonra da kent için bir ayaklarının Ankara’da olacağını vurgulayan Cahan, " Marka kent Uşak için sadece Uşak’ta kalmak olmaz. Biz bu yolda dur durak bilmeden yaşanabilir bir kent için emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Gerekirse tüm zamanımızı ilimize hizmet için ayıracağız. İnanıyoruz ki Ankara’dan bundan sonra sık sık müjdeler alacağız. İlimiz ziyaretlerimiz ile kazanacak " ifadesini kullandı.

Hedeflerimiz gerçekleşecek!

Uşak’ın kaybedecek bir dakika bile zamanının olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz belediye dönemimizde ilimizin kalkınmasını her yönü ile gerçekleştirmek niyetindeyiz. İlimizin en küçük sokaklarında dahi çalışma yaparak mutlak gelişimi sağlayacağız. Mutlu şehrin oluşabilmesi için projelerimize can vereceğiz. Bu bağlamda hedeflerimizde emin adımlar ile lerliyoruz. İlimizin projelerinin bir an önce başlayıp yol almasını önemsiyoruz. Bu nedenle göreve gelmemizden kısa bir süre geçmesine rağmen Ankara ile diyaloglarımızı hızlandırdık.

Başbakan, Kent park Projesi'ni Tüm İllere Örnek Gösterdi!

Gerek ilimize gelen bakanlarımız gerekse bizim Ankara ziyaretlerimiz ile kentimizin sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. Projelerimizde Ankara aşaması daima bizler için önemli olacaktır. Bu durumda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizim Kent Park projesini örnek projelerin arasında göstermesinin önemli br payı var. Bu konuda meyveleri almaya başladık. Bugün yaptığımız TOKİ Başkanımız Ergün Turan ziyaretimiz de bu kapsamda fayda sağlayacak. Bilindiği gibi ilimizin kentsel dönüşüm gibi çok önemli projesi var. Ayrıca yeni sanayi siteleri, okullar kampusu gibi projeler söz konusu. Bu projelerde TOKİ Başkanlığı hayati bir noktadadır. Biz ilimizin beklentilerini ve taleplerini ileterek kısa sürede çözülmesini istedik. TOKİ Başkanımız Ergün Turan da bize her noktada destek olacaklarının sözünü verdi. Hatta bu konuda somut adım olarak kentsel dönüşüm revizyon planının hemen yapılıp 6 ay içinde ihaleye çıkılması konusunda söz verdi. Bu konunun şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Yakın zamanda ilimizin kazanımları Ankara ziyaretlerimiz ile daha da artacaktır. Ziyaretlerimizden kentimize kazanım sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.
Yorumlar

sami 10 Yıl Önce

ya heryerde bu kent part projesini söyleyip duruyor da bu projede neler yapılacak bir açıklama yok.

hızlı71 10 Yıl Önce

uşak için güzel olacak

eski tabak 10 Yıl Önce

başkanım allahin aşkına bir an önce şu kentsel dönüşüm hayata geçsin.el insaf 8 sene oldu. devlete güvendikte hata mı ettik.vermeyenler bizlerden en az 15-20 kat daha karlı çıktılar....

BEHZAT BAHADIR 10 Yıl Önce

her gelen bir şeyler yapar.ama nafile.başbakan her aileden 3 çocuk ve şimdi̇de 4 çocuk sözü istiyor.ama unuttuğu bir şey var.herkesin askeri ücretle nasıl geçindirdiğini 2 çocuğunun giderlerini karşılayıp karşılayamadığını ev kirasını verip veremediğini markete sonra pazar alış verişini yapıp yapamadığını daha nicelerini ve daha nicelerini sormuyorlar.şimdi her kese soruyorum acaba sizce.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?