Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Belediye Meclisi'nde İstifa!

Ak Parti Belediye Meclis üyesi olan Pınar Günaç Kayış belediye bünyesinde Gıda Mühendisi olarak göreve başlamasından dolayı meclis üyeliğinden istifa etti. Kayış'ın yerine ise yedek listeden Mehmet Yaşar ismi getirildi.

Uşak Belediye Meclisi'nde Ak Parti grubunun meclisteki üyelerinden Pınar Günaç Kayış'ın, Uşak Belediyesi'nde Gıda Mühendisi olarak işe başlamasından dolayı meclis üyeliğinden istifa etmesiyle boşalan koltuğu Mehmet Yaşar dolduracak.

Bilindiği üzere 30 mart seçimlerinin ardından 14 asil ve 3 kontenjan üyeyi meclise yazmayı başaran Ak Parti'de 6. sırada yer alarak Belediye Meclisi'nin 4 bayan üyesinden olan Pınar Günaç Kayış, Uşak Belediyesi'nde Gıda Mühendisi olarak işe başlayacak olması nedeniyle meclis üyeliği görevinden istifa etti. Pınar Günaç Kayış'ın yerine koltuğu dolduracak isim ise Mehmet Yaşar oldu.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak yaşanan değişimin kentimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, her iki isme de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
 
Yorumlar

İsmail Vural 10 Yıl Önce

seçimlerde en fazla katkıyı veren kişilerden olması nedeni ile gerçekten tabanı memnun etmiştir. başarılı olacağına inanıyoruz. allah cc. yar ve yardımcısı olsun.

uşaklı64 10 Yıl Önce

zaten böyle torpille işe girmek için giriyorlar bu akp nin içine yavaş yavaş pislikleri çımaya başlayacak soyacak bunlar uşağı demedi demeyin bekleyin ve görün?

İsmail bey'e 10 Yıl Önce

seçimlerde en fazla katkı veren başka isimler yok mu üstelik ak partili olan! pınar hanım'ı ne kadar tanıyorsunuz ne yapmış nerden gelmiş... palavra minareyi çalan kılıfını hazırlıyor..! akparti kazanmadı burda başbakan kazandı kimse artistlenmesin kendini bir halt sanmasın teşkilat kaynayan bir kazan nerde muhalefet basın yazılcak o kadar çok şey var ki gün yüzüne çıkarılması gereken yeter artık bu halkı mal yerıne koyan yöneticilerden bıkmadık mı uşakkk

hımmm 10 Yıl Önce

kpss ile mi girmiş acaba torpille mi...

saçmalık 10 Yıl Önce

madem işe girecekti neden meclis üyesi yaptınız yenimi tanıyorsunuz. aleni kayırma

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın