Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Sportif'in Yeni Başkanı Arif Akçakaya Oldu!

Uşak Sportif'te Başkan Serdar Sağıroğlu'nun; başkanlık görevinden, ligin son maçı olan Trabzon müsabakasından önce istifa etmesinin ardından yeni başkan yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekibin ve sporseverlerin de sevdiği isim olan Arif Akçakaya oldu.

Beko Basketbol Ligi'nde Avrupa'da oynamayı garantileyen ve sezondaki son maçını Trabzonspor ile oynayan Uşak Sportif'te maç öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Maç öncesinde gerçekleşen toplantıda Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu'nun başkanlık görevinden istifa ettiği kararını açıklamasının ardından yerine Arif Akçakaya başkan olarak seçildi.

Yönetim Kurulu üyeleri arasında sevilen, üyeler ve teknik ekip arasında da tabiri caizse takımın ağabeyi olarak nitelendirilen Arif Akçakaya'nın başkan olarak göreve gelmesi Sağıroğlu'nun istifasını unuttururken, play-off ve Avrupa müsabakaları öncesinde de idari, teknik ekip ve taraftarı kenetleyecek bir isim olarak Başkanlık görevine gelmesi de spor camiasında sevinçle karşılandı.

Konuyla ilgili olarak Uşak Haber Merkezi ekibine bir açıklamada bulunan Arif Akçakakaya; bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bu bayrak yarışında Uşak Sportif kulübünü daha başarılı noktalara taşımak için çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti. Basketbol yönetimine yeni ilavelerin yapılarak yönetim kadrosunun genişletileceğini de belirten Başkan Arif Akçakaya; sponsor konusunda da çalışmalara hız verileceğini ve Uşak Sportif'in layık olduğu yerlere geleceğini söyledi. 

Eski Başkan Serdar Sağıroğlu'na bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Akçakaya; Uşak halkı ve sporseverler adına da şükranlarını iletti.

Yorumlar

sporda siyase dönemi başladı 10 Yıl Önce

neden istifa etti

emin 10 Yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun arif abicim. allah muvaffak etsin utandırmasın

serkan coşkun 10 Yıl Önce

abi seninle nice başarılara..uşağı sportif anlamda en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim..

özgür balaban 10 Yıl Önce

tebrikler başkan

Ali Cuhadar 10 Yıl Önce

tebrikler başkan hayırlı olsun i̇nşallah

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila