Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Tarım İl Müdürü Mustafa Güngör Görevinden Alındı!

Uşak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Güngör, Resmi Gazete'de yayınlanan üçlü kararname ile görevinden alındı.

Son dönemlerde yaşanan kurum amirlerinin değiştirilmesi ve yeni atamaların gerçekleşmesine bir yenisi daha eklendi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Güngör, görevinden alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken; yerine gelecek ismin kim olacağı ise merak konusu.

Mustafa Güngör'ün yerine atanacak isim henüz netleşmezken; Konya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevini yürüten Seyfettin Baydar'ın Uşak'a atanacağı kulislerden edindiğimiz bilgiler arasında. 1974- Kütahya doğumlu olan Seyfettin Baydar'ın 2000 yılında Çevre Mühendisi olarak Kütahya'da göreve başladığı ve burada yaklaşık 13 yıllık görev süresi boyunca Şube Müdürlüğü ve İl Müdür Yardımcılığı görevlerine yükseldiği bilgisine ulaşıldı. Başarılı bir iş yaşamı ve idarecilik süreci yaşadığı konuşulan, geçtiğimiz yıl içerisinde tarım açısından Türkiye'nin en önemli kenti olan ve Türkiye'nin tahıl anbarı olarak bilinen Konya'da Gıda, Tarım ve hayvancılık İl Müdürü olarak göreve başlayan Seyfettin Baydar'ın kentimize atanması halinde tarım ve hayvancılık anlamında kentimizde de önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak yapılan görev değişikliğinin ve yapılacak olan yeni atamanın şimdiden kentimize hayırlar getimesini temenni ediyoruz.






Yorumlar

TARGEL 10 Yıl Önce

tarim müdürlüğüne bagli targel personeli denetlenmiyormu apartmanımızda oturan karı koca targel personeli öğlen 11de evden çıkıyor öğleden sonra 2de eve geliyor bazen hiç gitmiyor bunlar başı boşmu takılıyor maaşları boğazlarından geçiyormu bunlar işe yaramıyorsa ne diye vatandaşın vergisi çalışmadan yatana veriliyor

TARGEL 10 Yıl Önce

yuhh ne kadar güzel işmiş:))) bizde öyle bi iş bulsak keşke:((

iyi olmuş ya 10 Yıl Önce

ya böyle beceriksizleri müdür yapıyorlar ya deyacek bişi yok ama çokk iyi olmuş ...

Dr.Uğur SAGLAM 10 Yıl Önce

targel personeli kendi çalışma bölgelerinde il ve ilçe müdürlüklerinin yaptığı çalışmalarının tamamını yürütmektedirler. konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi kurumumuzdan öğrenebilirsiniz. i̇ddia ettiğiniz konuyla ilgili kişilerin isimlerini verirseniz durum hakkında mutlaka mantıklı bir açıklama vardır. aksi takdirde gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz.

Uşak lı 10 Yıl Önce

doğru bizim sitede targel var herkes merak ediyor nasıl çalıştıklarını bulut sitesinde oturuyoruz hatta güvenlik kameralarinda giriş çıkışları incelenebilir haklı haksız ortaya çıkar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?