Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Sadettin Öztürk Yeniden Başkan Seçildi!

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde bugün toplanan olağan genel kurulla yeni başkan ve yönetim kurulu seçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Sadettin Öztürk güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan oda seçimlerinin ardından gözler son olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerine çevrilmişti. Bugün öğle saatlerinde başlayan birlik seçimlerinde iki aday yarıştı. Mevcut başkan Sadettin Öztürk yeniden adaylığını koyarken; Öztürk'e rakip olarak ise Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Atalay Savaş adaylığını koydu.

Bugün saat 14.00’de Uşak Çağrı düğün salonunda toplanan  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu seçimden önce Başkanlı Divan Kurulunu tespit edip seçti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından, Başkanlık divanına tutanaklara imza yetkisi verilmesi oylandı ve verilen oylarla bu yetki verilmiş oldu. Seçimden önce mevcut başkan Sadettin Öztürk, 21 Mayıs 2011’de göreve geldiği bu tarihten bu yana 4 yıl boyunca yaptığı icraatlarını anlatan bir konuşma yaptı.Seçimlere geçilmeden önce dilek ve temenni için konuşma yapmak için söz isteyen Başkan adaylarından Atalay Savaş bir konuşma yaptı. Konuşmasında Birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Savaş, şayet başkan seçildiğinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçek birliği sağlayacağını belirtti.

Savaş’ın dilek ve temenni konuşmasının ardından, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı seçilmesi için üyeler sandık başına geçtiler. 206 üyenin oy kullanacağı seçimde 198 üye oy kullandı. Oy kullanma saat 17.00’e kadar devam etti ve sonrasında sandık açılıp sayıma geçildi. 

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimine katılacak 206 üyeden, 8 üyenin oy kullanmadığı seçimlerde 198 üyenin tamamının oyu geçerli sayıldı. 102 üyenin oyunu alan Sadettin Öztürk’ün güven tazeleyip tekrar başkan seçildiği seçimde diğer aday Atalay Savaş ise 96 üyenin oyunu aldı. Bu sonuçlarla Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı olarak tekrar Sadettin Öztürk seçilmiş oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeniden başkan seçilen Sadettin Öztürk ve başkan adayı Atalay Savaş birlik beraberliğin devam edeceği sözünü verdiler. Tekrar başkan seçilen Sadettin Öztürk seçimden sonra bir konuşma yaparak kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti. Birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini söyleyen Öztürk, şunları söyledi : ''Artık kol kola, omuz omuza esnaf ve sanatkarlar için neler yapılabilir, bunun bir arada olacağız. Katılımın çok olması güzel oldu. Sizler sorunlarınıza sahip çıktınız. Hepinize teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Yorumlar

veli celebi, 10 Yıl Önce

sayin imporotor,yeni̇den güven tazeledi̇ni̇z tepri̇k ederi̇m

esnaf 10 Yıl Önce

tebrikler sana ve yönetimine

oda başkanı 10 Yıl Önce

bakkal ahmet 3 gün öncesine kadar sadettin öztürkün arkasından söylediklerini duysa aranızda kan davası başlar. tövbe yarrabbim .ne omurga var insanlarda...

yorum bekliyorum 10 Yıl Önce

oda başkanı peki siz seçimde ne kadar ücret ile atalay başkaın yanında bulundunuz birde bunu açıklarmısın veya dağıtılan paraları acıkca söylermisin delikanlı isen eğer

yorumsuz 10 Yıl Önce

oda başkanı diye yazmışsın da kimliğinide acıklarsan seviniriz

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?