Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Otomobil Motosiklete Çarptı! 2 Yaralı!

Uşak'ta bu akşam saatlerinde Şeref Caddesi'nde otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden olmazken iki kişi de yaralandı.

Uşak'ta aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazalara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bu akşam Şeref Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 22:00 sularında Şefer Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yunus Ersöz yönetimindeki 64 DE 655 plakalı motosiklet otogar istikametinden Şeref Caddesi istikametine doğru seyir halinde iken, tali yoldan cadde ortasındaki kavşaktan dönüş almak isteyen ve bir anda yolan çıkan otomobil çarptı. Şerif Ali Erbil yönetimindeki 64 DL 561 plakalı otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu caddeye çıkınca, yoldan geçen otomobile çarptı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürüsü Ersöz ve arkasında bulunan bir kişi yaralanırken otomobil sürücüsü kazayı hafif şekilde atlattı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kadırılarak tedavi altına alındılar.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirken bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.

Haber: Vedat Deli  //  Foto: Ahmet Haydar Ademoğlu




Yorumlar

gkn 10 Yıl Önce

şeref caddesinde en acıl ışıklandırma yapılması gereken yerlerden bırısı tokı donusundekı kavşak en cok kaza burda oluyo daha 2 gun once yıne olmustu yetkılıler ne den gormezden gelıyorlar anamak zor gercekten trafik ışıklarının takılması için bi vatandaşın ülmesimi gerekiyor

geçmiş olsun 10 Yıl Önce

belli yaşın üzerinde olanları sağlık kontrollerinden geçirmek lazım.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila