Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta İki Ayrı Kaza! 2 Yaralı!

Uşak'ta Şeref Caddesi ve Şeker Fabrikası yolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Yaşanan olaylarda can kaybı olmazken iki kişi yaralandı.

Uşak'ta aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazalara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bugün Şeref Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 14:00 sularında Şefer Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen blgilere göre plakası ve sürücüsü belli olmayan araç şeref caddesinde ilerlerken pazardan dönmekte olan Ayşe Çökük'e(51) çarparak olay yerinden kaçtı. Araç iki arka sokak olan Şehit Vehbi Demir Sokak üzerinde park halinde terk edilmiş şekilde bulundu.

Meydana gelen kazada yaralanan Ayşe Çökük olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedevi altına alındı.

Diğer bir kaza ise Eski Malkoçoğlu Okulu civarında şeker fabrikası yolunda Şahser seramik önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şerif Akdağ yönetimindeki 64 DA 367 plakalı araçla karşıdan gelen 64 LB 468 plakalı motosiklet sürücüsü Ali Yorulmaz'ın dikkatsizliği sonucu çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Ali Yorulmaz olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılan her iki yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Emniyet güçleri olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirken bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.

Haber - Foto: Halil Aslan
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın