Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Öğrenciler İçin Düzenlenen Kermeste Deve Yoğun İlgi Gördü!

Uşak Şeker Evleri Saray Öğrenci Yurtlarının düzenlediği kermese getirilen deve yoğun ilgi gördü.

Uşak’ta Şeker Evleri Saray Öğrenci Yurtları gelir getirmek amacıyla kurulan ve geleneksel hale gelen kermes açıldı. Kermese satış için getirilen deve, çocukların ve vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Tiritoğlu parkında kurulan geleneksel Gıda ve El İşi Kermesinden elde edilen gelir öğrenci yurtları için harcanacak. Yaklaşık bir hafta boyunca Uşak Halkının hizmetinde olacak olan kermeste birbirinden farklı ürünler bulunuyor.

İsmet Paşa Caddesi boyunca yürütülen deve kermesin göz bebeği oldu. Caddede vatandaşların yoğun ilgisini gören deve 9 Bin Türk Lirasına satıldı. Akseli Hüseyin Er aldığı deve  daha önceki kermeslerinde yapılanın aksine bu seneki kermes de et ve kıyma ürünü olarak satışa sunuluyor.

Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği temsilcisi Hasan Şahin, her yıl düzenli olarak eğitime gönül vermiş insanların yaptığı bu kermes ile öğrencilerin eğitimlerine bir nebzede olsa katkıda bulunduklarını kaydetti.

Şahin konuşmasında; “ Türkiye’nin inanan gençliğe ihtiyacı bulunduğunu, bu gençlerin eğitiminde rol alan kişi ve kurumların çok değerli olduğu kanaatindeyim. Bizde bu amaç için buradayız. Birbirinden renkli stantlarımız ile Uşak Halkının ilgisini bekliyoruz. Gıda ve çeşitli el işi ürünlerin satışından elde edilen gelirleri öğrenci yurtlarına hibe ediliyor. El emeği göz nuru el işleri gerek günlük kullanım gerekse çeyizlik ürünler ile insanların ilgisi çekiyor. Bayanların evlerinde hazırladığı yiyeceklerin yanı sıra ustalarımızın kermes alanında hazırlayıp satışa sunduğu ürünler ise yoğun ilgi görüyor. Amacımız her sene olduğu bu senede elde edilen gelir ile yurtlarda kalan talebelerimizin eğitim masraflarına harcayacağız. Ayrıca Şeker Evleri Saray Öğrenci yurtları adına düzenlenen kermes ile örnek teşkil etmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?