Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Takla Atan Otomobilden Çıkıp Kayıplara Karıştılar!

Uşak'ta, hızlı olduğu ileri sürülen ve kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazadan sonra otomobilde bulunan ikisi kadın 3 kişi kazadan sonra kayıplara karıştı.

Uşak'ta meydana gelen trafik kazalarında bazı yaralanmalar ve ölümler yaşanıyor. Her ne kadar bu olayların yaşanması istenilmese de bunların yanında bazen de ilginç olaylar meydana geliyor: Dün gece meydana gelen kazada, kaza yapan otomobil içinde bulunan 3 kişinin kayıplara karıştığı ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, dün akşam saat 22.45 sıralarında Uşak-İzmir karayolunun Stadyum Kavşağı'nda meydana geldi.

Sürücüsü henüz belirlenemeyen ve İzmir'den Uşak istikametine giden 64 LL 948 plakalı otomobil, iddiaya göre hız nedeniyle kontrolden çıktı. Otomobil, önce yol kenarında bulunan 64 LR 224 plakalı hafif ticari araca, daha sonra yaya kaldırımındaki elektrik direğine çarpıp, takla atarak yan yattı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler otomobilde kimsenin olmadığını tespit etti. Görgü tanıkları, kazanın ardından otomobilde bulunan ikisi kadın 3 kişinin otomobilden kendi imkanlarıyla çıkarak olay yerinden uzaklaştıklarını ifade ettiler. Polis ekiplerinin otomobilde yaptıkları incelemede çok sayıda alkol şişesi buldu. Yapılan tüm çalışmalara rağmen kaza yapan sürücü ve diğer iki kişiye ulaşılamadı.

Enmiyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?