Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Baba Oğul Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi!

Dün akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kavşakta meydana gelen kazada hayatını kaybeden baba ile oğul bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

 Uşak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişi için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Yücetepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Ömer Önal, ailesi, yakınları, gencin okul arkadaşları ile Anadolu Kaplanları Motosiklet Kulübü üyeleri katıldı.

Kaza Uşak’ta dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. İzmir’deki motosiklet yarışlarından dönen bir grubun Uşak’a girişleri itibariyle OSB kavşağında feci bir kaza meydana geldi. Motorların önünde bulunan İzmir istikametinden Uşak istikametine giden A.P yönetimindeki 50 DA 496 plakalı kamyonun kavşaktan OSB’ye dönmesi esnasında hemen arkasından gelen Yasin Gümüşhan yönetimindeki 45 YA 9988 plakalı motosiklet kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle baba Yasin Gümüşhan olay yerinde, oğlu Can Gümüşhan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden baba Yasin Gümüşhan ile oğlu Can Gümüşhan, Yücetepe Camii'nde kılınan cenaze töreninin ardından Merkez Göğem Köyü mezarlığına gözyaşları içinde toprağa verildi.

Uşak Haber Merkezi Ekibi olarak kazada hayatını kaybeden baba - oğula Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Yorumlar

tonguç 10 Yıl Önce

mekanınız cennet olsun, kardeşim ve aslan parçası

doğum gününden utanan :( 10 Yıl Önce

mekanınız cennet olsun,nur içinde yatın.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila