Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İnşaat Mühendisleri Turnuvasında Kazanan Dostluk Oldu!

Uşak İnşaat Mühendisleri Odasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası bugün Şahlanlar Halı Sahasında oynanan final maçı ile sona erdi.

28 Nisan günü 5 takımın katılımı ile başlayan İnşaat Mühendisleri Odası futbol turnuvası 2. Takım ve 3. Takımlar finale kalmaya başardı. Final maçını 2. Takım 7 – 2 farklı skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uşak İnşaat Mühendisleri Odası futbol turnuvası final maçında turnuva gereği 2. Takım ile adlandıran takım şampiyon olurken, 3. Takım ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Final maçının bitiminde sonra kupa töreni yapıldı. Şampiyon olan takıma kupasını Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet ve Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Osman Çalıkuş verdi. Şampiyon olan mühendisleri tek tek tebrik eden ve madalyalarını veren Kuvvet, futbol turnuvasının mühendisler arasında birlik ve beraberlik aşıladığını belirtti.
İnşaat Mühendisleri Odası futbol turnuvasında katkılarından dolayı UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet’e ve Mustafa Acartürk’e Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Osman Çalıkuş birer teşekkür plaketi verdi.

Oynanan final maçı sonrası mühendisler hep beraber toplu fotoğraf çekildikten sonra hazırlanan kokteyle katılıp, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Haber: Ramazan Güner  //  Foto: Halil Çavuşoğlu
Yorumlar

turnuvalara karnımız tok 10 Yıl Önce

kimse bu uşakta ev fiyatları neden bu kadar pahalı demiyo,,, kimse bu evler ne kadara mal oluyor, ne kadara satılıyor demiyo, halk için çalışan yok,, herkes cukka peşinde,,, bırakalım turnuvaları, nasıl halkı mutlu ederiz,, nasıl güzel eserler bırakırız onların derdine düşelim, ,

...hoşaftan ne anlar 10 Yıl Önce

spor faliyeti yapmak kötümü adamlar kendilerine hiçmi vakit ayımasın yaptığın yorumu sen beğendinmi ... hoşaftan ne anlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?