Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bahçeye Uçan Otomobil Faciaya Neden Oldu! 2 Ölü!

Uşak’ın Banaz İlçesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarptıktan sonra bir evin bahçesine uçtu. Meydana gelen kazada 2 kişi feci şekilde hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı.

Uşak'ta dikkatsizlik ve aşırı hızın neden olduğu kazalar olmakla birlikte bazen hiç beklenmediği anlarda da kazalar meydana gelebiliyor. Bugün akşam saatlerinde Banaz'da meydana gelen korkunç kazada 2 kişi feci şekilde hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Korkunç kaza bugün akşam 18:15 sularında Banaz İlçesi’ne bağlı Kaylı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yaklaşık 40 yıldır traktör kullanan bu süre içinde hiç otomobil kullanmayan Mehmet Gündüz (81), yeni aldığı arabasıyla köyde seyir halinde gidiyordu. 06 RCP 68 plakalı otomobili ile köy içinde gezmekte olan Gündüz, hafif yokuş aşağı olan yolda seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Gündüz, önce yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı, ardından da hemen yanında bulunan çitleri kırdı. Çitlerin ardında yaklaşık 2 metre yüksekliğin bulunduğu kısımdan Tahsil Özkul'a ait müstakil evin bahçesinde çay içen 3 kişinin bulunduğu bölüme yan yatarak uçan araç, iki kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Evin bahçesinde günün yorgunluğunu atmak için bir araya gelen ve çay içmekte oldukları öğrenilen Fadime Özkan, Emine Uysal ve Tahsin Özkul ne olduğunu bile anlayamadan aracın altında kaldılar. Araç altında kalanlar Uşak İtfaiye ekiplerine bağlı AKS ekiplerinin de yardımlarıyla bulunduğu yerden çıkarıldılar. Fadime Özkan(65) ile Emine Uysal(45) meydana gelen korkunç kazada aracın altında kalarak hayatını kaybederken; Tahsin Özkul ile otomobil sürücüsü Mustafa Gündüz yaralandı.

Hayatını kaybeden iki kişi savcı incelemesinin ardından Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken; yaralılardan Tahsin Özkul sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Banaz Devlet Hastanesi’ne, sürücü Gündüz ise Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerine geldiklerinde manzara karşısında sinir krizleri geçirdiler.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi Ekibi olarak kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diler; yaralananlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; bu türden korkunç kazaların bir daha yaşanmaması için sürücüleri daha dikkatli olmaya ve trafik kuralları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Haber – Foto: Ahmet Haydar Ademoğlu
Yorumlar

GÜLNAZ ÖZTOK 10 Yıl Önce

allah sabir versi̇n ve çok geçmi̇ş olsun arkadaşlar ve di̇kkatsizlik çok can aliyo ne olur tirafi̇k kurallarini uyalim uymayanlari uyaralim ve çok canlar yaniyo allah sabir versi̇n geride kalanlari çok üzüldüm

belli bir yaşın üzerine ehliyet... 10 Yıl Önce

kazada ölenlere alla rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. kademeli bir şekilde 65 yaş üzeri ehliyet sahiplerine sınav ve sağlık kontrolleri yapmak lazım, hele ki bu kazada, aracı kullanan eğer doğruysa 81 yaşında imiş. bu nedir arkadaş! bir ayağın zati çukurda ,gider ayak iki kişiyi canından etmenin alemi var mıydı? bu yaşına kadar otomobil kullanmamışsın, 80 yaşından sonrada kullanmazsan olmaz mıydı? senin neyine otomobil kullanmak? devlet el atmalı bu konuya trafikte bir sürü keçi inatlı yaşlı insanlar geziyor. yaşlandıklarını kabullenmiyorlar, hala kendilerini 25 yaşında kırkpınar güreşçileri gibi görüyorlar.65 yaş üzeri, bir yerlere çarpmasalar bile direksiyon başında ölüm riskleri çok fazla devlet 65 yaş üzerine sürekli olarak sağlık kontrolleri getirmeli, hassas olmalı. şimdi gitti 2 can, daha sonra sıraya girenleri kim bilir?

81 yaşındadede ilk defa otomobil... 10 Yıl Önce

kazada ölenlere allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, kalanlara da allah sabır versin. sonra da 80 yaşından sonra otomobil kullanmasan ölür müydün be dede? kafada da kep duruyor, devlet 70 yaş üzerine ehliyet vermediği gibi bu yaşı dolduranlardan da ehliyetleri geri alacak.

uşağın derdi trafik 10 Yıl Önce

kuralsızlığı tek kural olarak gören 25 lik leride görüyoruz 45 likleride. bir atasözü derki akıl yaşta değil baştadır.yaşı büyük olana ehliyet vermemek yerine aklı olmayana ehliyeti vermemek her halde daha doğru olur.

seyfettin albayrak 10 Yıl Önce

ah dede senin neyini 80 den sonra otomobil

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?