Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Parasız Avukat Yoğun İlgi Gördü!

Tek perdelik komedi türündeki Parasız Avukat tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıkan Uşak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tiyatro kulübü öğrencileri hazırladıkları tiyatro gösterisi ile izleyicileri etkisi altına aldı.

Uşak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Tiyatro kulübü öğrencileri Şerafettin Karadağ’ın eseri olan tek perdelik komedi türündeki Parasız Avukat oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yoğun ilgi gören oyunda oldukça eğlenceli dakikalar yaşandı.

Okul öğretmenlerinden aynı zamanda oyunun yönetmenliğini yapan Mehmet Emin Hasırcı ile yaptığımız görüşmede, Hasırcı bir yıllık çalışmanın bu akşam meyvesini verdiğini belirtti. Öğrencileri ile birlikte uzun bir çalışma ve yoğun bir temponun olmasına karşın oldukça eğlenceli bir eğitim öğretim dönemi geçirdiklerini ifade eden Hasırcı, “ Bu akşam burada bizi yalnız bırakmayan tüm izleyicilere teşekkür ediyorum” dedi.

Tiyatroya Gönül Vermiş Gençler Bir Arada

Geçtiğimiz ayda okul öğrencilerine ve velilere bu oyunu oynadıklarını aktaran M. Emin Hasırcı okulun farklı bölümlerinden farklı yaşlardan oluşturulan tiyatro ekibi ile geçmişte de birçok güzel işe imza attıklarını kaydetti.

Uşak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okulu coğrafya öğretmenlerinden Mehmet Emin Hasırcı tiyatro ekibi öz geçmişini kısaca şöyle anlattı; “ 2010 yılında ilk olarak amatör bir gurup halinde çalışmaya başladık. Özenle seçilmiş olan öğrencilerinden kurulmuş bu ekip 2010 yılında ilk oyunlarını sergileyerek kendilerini tiyatro alanında ispatladılar. Okul dışında da farklı oyunlar ile izleyici karşısına çıkıyoruz. Tiyatroya, sanata gönül vermiş gençler ile birlikte bu işi yürütüyoruz.  Ayrıca bu tarz etkinlikler çocuklarımızın kişisel gelişim ve başarılarını arttırmada bir mihenk taşı niteliğinde.”

Öğrencilerin çalışma ve sosyal yaşamlarından oluşan bir slâyt gösterimi ile başlayan oyun öğrencileri ve öğretmenlerine kurum yetkililerince başarı belgesi ve plaket verilerek son buldu.

Haber – Foto: Sabire Yalçın
Yorumlar

osman güngör 10 Yıl Önce

tebrikler başarılarının devamını diliyorum.bende 1994 teknik lisenin mezunuyum

tahsin gülmez 10 Yıl Önce

seyfi rolündeki ögrenctari cok güzel oynadı

ahmet 10 Yıl Önce

seyfi rolundeki arkadas cok güzel oynadi tebrik ederim.

okulun demirbaşları 10 Yıl Önce

arkadaş 35 senedir görev yapan öğretmenler var bırakın artıkda atama bekleyenlerde görevlerini yapabilsin.babamı mezun eden adamlar var hala :s

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila