Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Çilek Festivali’nin İkinci Gününde Mustafa Keser Sahne Aldı!

Uşak’ın Sivaslı İlçesi’nde her sene olduğu gibi bu yıl da Çilek Festivali düzenleniyor. Bu yıl 28.’si düzenlenen Çilek ve Kültür Sanat Festivali renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.

Uşak’ın Sivaslı İlçesi’nde bu günlerde festival coşkusu yaşanıyor. 28. Kez düzenlenen Çilek Festivali’ne gerek Sivaslı’dan, gerek diğer il ve ilçelerden birçok kişinin katılması oldukça renkli görüntüler ortaya çıkarıyor.

28. Sivaslı Çilek Festivali’nin 2. Gününde yapılan etkinliklere Sivaslı Kaymakamı Mustafa Keçeli, Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gündüz yapılan etkinliklerle eğlenen Sivaslı halkı, geceyi sabırsızlıkla bekledi.

Söke Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun halk oyunları beğeni ile izlenirken, oyun içinde yapılan kurgu ve finalinde Türk Bayrağı'nın açılması hem duygusal görüntülere sahne olurken, izleyenler gösteriyi ayakta alkışladı.

Sunuculuğunu Doğukan Alsay’ın yaptığı gece etkinliklerinde yapılan yarışmalarla gözlük ve indirim çekleri verildi. Amatör sanatçılar da yapılan yarışmalarda şarkı söylerken, halk arasından kişilerinde de söylediği türküler beğeni topladı.

Festivallerde sıkça rastlanılmayan ancak geceye damgasını vuran birbirinden güzel mankenlerin yaptığı gelinlik ve damatlık defilesi, vatandaşlardan tam not aldı. Defilenin ardından hep birlikte onuncu yıl marşını söyleyen Sivaslı halkı, artık Mustafa Keser konserini beklemeye başladı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan gönüllere taht kurmuş Mustafa Keser sahne aldı ve birbirinden güzel şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Anlattığı fıkralarla da geceye renk katan Mustafa Keser, gerek duygusal gerekse hareketli şarkılarla yaklaşık iki saat sahnede kalan Keser, Sivaslı’da olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Festivalin ikinci günü, gece sonunda Nihat Sazlıgöl’ün Mustafa Keser’e plaket vermesi ile sona erdi. Çilek Festivali 3. Gün yapılacak etkinlikler ile devam edecek.

Haber: Vedat Deli
Foto: Halil Aslan
Video Vedat Deli
Montaj: Halil Aslan

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?