Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP Uşak Teşkilatı Yerel Seçimleri Değerlendirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerinden sonra bir araya gelerek seçim değerlendirmesini yaptı. Tüm teşkilatların katıldığı toplantıda görüş ve düşünceler ifade edildi.


30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerden aldığı oy neticesiyle üçüncü parti çıkarak başarısız sonuç alan Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirerek seçim değerlendirmesini yaptı.  İstanbul Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı, İl Başkanı Bülent Horosan, Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen, Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, gençlik ve kadın kolları teşkilatı ile partililer katıldı.

Açılış konuşmasında toplantıya katılan partililere teşekkür eden İl Başkanı Bülent Horosan, basına haber vermediklerini ancak katılım göstermelerinden dolayı onlara da bir konuşma yaparak müsaade isteyeceklerini belirtti. Bir seçim sürecinden geçerek partilerini köklerinden aldıkları güçle çalışmalar yaptıklarını, kazanacaklarını düşündükleri seçimleri kaybettiklerini ve Uşak’ta istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını söyledi.

Horosan, insanları madene tıkayan anlayışın, ekilebilir tarım arazilerini işleyen çiftçilerin tarım arazilerinin yarısının ipotek altından olmasından ve bunun için de insanların tarım yapamaz hale gelmesinden kaynaklandığını ifade ettiği konuşmasında, madenciler ile iktidarın kendi çıkar ilişkileri nedeniyle o kadar madencinin hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Horosan yaşanan süreç sonunda halkın gerçekleri göreceğini umut ettiklerini, halkçı anlayışla başarılı olabileceklerini düşündüklerini ancak bazı şeyleri eksik yaptıklarını ve bu başarıyı tam olarak yakalayamadıklarını ifade etti. Her şeye rağmen hayatın, siyasetin ve seçimlerin devam ettiğini, ilkeleriyle ve örgütten aldıkları güçle önlerindeki seçimde başarılı olacaklarına inandığını kaydeden Horosan, basına açık olan kısmı kapatarak danışma kurulu toplantısının ikinci bölümü için basın mensuplarından müsaade istedi.

Toplantı basına kapalı bölümle devam etti.
Yorumlar

karağaç mah. 10 Yıl Önce

sayın il bşk . teşkilatını belediye meclisi ve yönetimini ulubeylilerle tamamladın. hayırlı olsun.

mustafa kemal 10 Yıl Önce

sayın başkan kendisi yaptığı açıklamaları inandırıcı buluyormu acaba belediyenin kaybedileceği en başından belliydi zaten ama sağolsun başkanım kazanmama adına gereken bilgileri merkezle paylaştığı için sonuç hiçte şaşırtıcı olmadı bu kadroyla biz değil 10 seçim 50 seçim geçirsek 3. sırayı hep başarı sayarız zaten

chpli 10 Yıl Önce

utanmaz adam....

realist secmen 10 Yıl Önce

kanırta kanırta ak parti kazandı nerde o secimden önce burda ahkam kesen gezizekalılar biraz zaten analiz yapabılme yeteneğiniz olsa gerceklerı görebılsenız sokaklara dökülüp bulanık zihniyetinizle gürültü kirliliği yapmazdınız... her secimde alıyosunuz agzınızın payını sonrada cıkıp kaybeden bız degıliz dersınız yemın ederım sinemalıksınız :)

durmak yok yenilgiye devam cehape 10 Yıl Önce

bu chpde bir şey olmayacağı seçiden olmayacağı belli...3 ay sonra seçim değerlendirmesi..bu yönetim orda olduğu sürece uşak halkı size oy vermez...benden söylemesi.sizde demokrasi olsa başarısız olanın yerine yeni yönetim gelir..boşverin çene yormayı..durmak yok yenilgiye deva.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?