Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

9. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali'nin Startı Verildi!

Ulubey ilçesinde bu yıl 9. düzenlenen "Kanyon Kültür ve Turizm Festivali" açılış töreni ile başladı. Festivalin açılışında konuşan Kaymakam Mehmet Aksu ve Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, Ulubey Kanyonlarının turizme elverişli bir hale getirilmesi sürecinde, alanın Tabiat Parkı statüsüne kavuşturulması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 Kanyon bölgesindeki çamlık alanda düzenlenen açılış törenine Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl,  Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, İl Genel Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

9. Ulubey Kanyon Festivali'nde görüşlerini aldığımız Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu, Ulubey Kanyonlarının dünyanın en uzun 2. kanyonunu olduğuna dikkat çekerek," Hava muhalefeti nedeniyle açılış konuşmasını yapamadıklarını dile getirerek, geçen yıl tabiat parkı olarak ilan edilen kanyonların bu yıl milli park edilmesi için taslak plan sunuldu" dedi. Geçtiğimiz yıl Zafer Kalkınma Ajansının desteğiyle Belediye Başkanımızın yapmış olduğu on adet bungalov ev ve bayanlara yönelik sosyal tesis yaptırdığını ifade eden Aksu, bu sene de yeni proje olan yerden yaklaşık 100 metre yukarıda olan kurşun geçirmez, kırılmaz 110 metrekare cam teras ve 170 metrekare sosyal tesis yaptıracaklarını söyledi.

Kaymakamın konuşmasının ardından söz alan Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada; "Zafer Kalkınma Ajansının proje kapsamıyla yapılan Bungalov evlerin tamamen ahşap malzelerden yapıldığını, Kanyonlara yabancı turistlerin çok ilgisini çekeceğini ifade ederek hem Ulubey'in hem de Uşak'ın gelişmesine katkı sağlayacak" dedi.

Konuşmaların ardından gelen ziyaretçiler Bungalov evleri, stantları ve resim sergilerini gezdi.  Pazar günü sona erecek.

Haber:Muhammet Ali Bektaş // Foto - Kamera:Halil Aslan
Yorumlar

isimsiz 10 Yıl Önce

zaten kanyonlar sayın vekilimiz sayesinde tabiat parkı ilan edildi sürme asması ney?

ulubeylı 10 Yıl Önce

kanyonlara karma deri osb den zehir akıyor.kim dur diyecek bu çevre katliyamına.nerede mehmet altay

isimsiz 10 Yıl Önce

icin rahat olsun ulubeyi dusunmeyip düşünen gibi görünen arkadaslar calismalar yapılıyor

iktidarci 10 Yıl Önce

dilek nerdeyse mehmet altayda ordadir...

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?