Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Selvioğluspor Başkanı Fevzi Korkmaz Güven Tazeledi!

2013 – 2014 Uşak Amatör Ligi Şampiyonu Selvioğluspor, 2014 – 2015 Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Selvioğluspor Kulubü Derneği Olağan Genel Kurulu, bugün kulüp derneği lokalinde tek başkan adayı ile yapıldı. Kulüp Başkanı Fevzi Korkmaz ve oluşturulan yeni yönetim, üyelerin yüksek katılımıyla yapılan Olağan Genel Kurulda tekrar başkan seçildi.

Selvioğluspor’un bu yıl yapılacak olan Olağan Genel Kurulu bugün yapılarak, yapılan seçimde tek başkan adayı Fevzi Korkmaz ve yeni yönetim seçildi. Selvioğluspor Kulübü Derneğinde bulunan 109 toplam üyeden 92'sinin katıldığı Olağan Genel Kurulu'nda 92 üyenin tamamının kullandığı seçimde başkanlığa tekrar Fevzi Korkmaz seçilerek güven tazeledi.

Selvioğluspor Kulübü Genel Kurulu sonunda tekrar başkan seçilen Fevzi Korkmaz, muhabirlerimiz Halil Çavuşoğlu ve Ramazan Güner’e açıklamalarda bulundu. Korkmaz; "Uşak Selvioğluspor her zaman hedefi büyük olan bir takım olmuştur. Bölgesel Amatör Liginde de söz ettirecek. Biz kulüp camiası olarak kenetlendik. Birlik beraberliğimizi sağladık. Olağan Genel Kuruluna katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Tüm Uşak futbol sevenlerinin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Fevzi Korkmaz ayrıca Almanya’nın Başkenti Münih’te  Münih Uşaklılar Derneği tarafından düzenlenen kır şenliğine katıldığı için yurt dışında bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın telefonla kurula katıldığını ve Selvioğluspor Olağan Genel Kurulu ile kendilerini yeniden başkan seçilmesinden dolayı kutladığını, yeni yönetim kurulunun hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettiğini söyleyerek ayrıca Selvioğluspor Kulübüne gereken tüm desteğin verileceğini sözünü de verdiğini belirtti.

Selvioğluspor Kulübü Olağan Genel Kuruluna katılan 92 üyenin tamamının oyu ile Fevzi Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı olarak tekrar seçilmiş oldu.

Yorumlar

ARİF KOÇ 10 Yıl Önce

öncelikle tekrar güven tazeleyen başkanimiza başarilar diliyorum.inşallah bütün selvioğluspor sevdalıları taşın altına ellerini koyar ve takımımızı layık olduğu yere gelmesi için gereken desteği verir ayrıca sayın belediye başkanınında gereken desteği vermesini bekliyoruz kuru sözle birşey olmuyor verilen sözlerin yerine getirilmesi dileğiyle bütüm selvioğluspor yönetimini ve tüm camiaya saygılar ve sevgiler diliyorum daha nice başarılarda buluşmak dileğiyle allah yardımcımız olsun......saygılar

uşaklı 10 Yıl Önce

fevzi bey sen selvioğluspor kulübünün başkanısın,siyasi parti temsilcisi değilsin,akp yanlısı mesajlardan vazgeç,yanlış yoldasın

ömer kırdinli 10 Yıl Önce

selvioğlu spor kulübümüze bal liginde başarılar dilerim.

ÖMER KIRDİNLİ 10 Yıl Önce

selvi̇oğlu sporu yönetmek üzere i̇şbaşina geçen tüm yöneti̇ci̇ arkadaşlari kutlarim.başarili olmalari enbüyük di̇leği̇mdi̇r.hayirli olsun.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?