Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

HSYK Yaz Kararnamesi Yayınlandı! Peki Uşak'a Kimler Atandı!

2 bin 200 civarındaki hakim ve savcıyı kapsayan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yaz kararnamesi yayınlandı. Peki kararnameye göre Uşak'a yeni atanan hakim ve savcılar kimler oldu? Hangi isimler Uşak'tan ayrılıyor? İşte cevabı...

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca yapılan 2014 yılı adli ve idariYaz kararnamesi neticesinde Uşak'taki bazı savcıların görev yeri değişirken yeni hakim ve savcılardan da Uşak'a atananlar oldu. 

Yapılan yeni atamalar neticesinde; İzmir Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Mustafa Gökgöz Uşak Cumhuriyet Savcılığı'na, Samsun Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Çınar Say Uşak Cumhuriyet Savcılığı'na, Midyat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'nı yürüten Sezgin Güverçin Uşak Hakimliği'ne, Pınarbaşı Hakimi Hülya Yeşiller Eşme Hakimliği'ne, Kızıltepe Hakimi Başak Pektaş Sivaslı Hakimliği'ne, Erzincan Hakimi Merve Oktay Sivaslı Hakimliği'ne, Batman Cumhuriyet Savcısı Alperek Pektaş, Sivaslı Cumhuriyet Savcılığı'na atandı.

Uşak'ta görev yapan Cumhuriyet Savcılarından ise Bahadır Sakaoğlu Kars Cumhuriyet Savcılığı'na, Sabri Çelik İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na, Tolgahan Öztoprak Polatlı Cumhuriyet Savcılığı'na, Banaz Cumhuriyet Savcısı Ali Çatal Didim Cumhuriyet Savcılığı'na, Sivaslı Hakimi Semra Özten Aslan Eğil Hakimliği'ne, Sivaslı Hakimi Hatice Öztoprak Yargıtay Tetkik Hakimliği'ne, Eşme Hakimi Basri Alagöz Bozdoğan Hakimliği'ne, Eşme Hakimi Soner Ulu Geyve Hakimliği'ne atanan isimler oldu.

Konuyla ilgili olarak HSYK Birinci Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada;

"2014 yılı adli ve idari yargı ana kararnameleri, meslektaşlarımızın eşlerinin atamaları ve çocuklarının öğrenim durumlarını planlayabilmeleri amacıyla, kararname takvimine uygun olarak ilan edilen tarihten iki gün daha erken açıklanmıştır. Kararname sonrası adli ve idari yargıda boş kalan kadrolara 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan kur'a kararnameleri ile atamalar yapılacaktır.
Meslektaşlarımızın görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin ayrıntılı bilgi ayrıca duyurulacaktır.

Kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, durumlarının bir an önce kesinleştirilmesini sağlamak amacıyla, tebligat yapılmasını beklemeksizin 23 Haziran 2014 tarihine kadar dilekçelerini Kurulumuza göndermeleri gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak yapılan atamaların ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını temenni ediyor; hakim ve savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?