Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Parti Haziran Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı!

Ak Parti Uşak Teşkilatı’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi Toplantılarının haziran ayı oturumu bugün AKM’de gerçekleştirildi.

Ak Parti'nin Haziran ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla AKM'de gerçekleştirildi.

Atatürk kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, davetliler ve partililer katıldı.

Divan Kurulu’nun oluşturulmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Basri Yıldırım, İl Danışma, Merkez İlçe Danışma, İlçe Danışma Meclisi toplantılarının önemine değinerek, bundan sonra Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve teşkilat yöneticilerinin de katılımıyla mahalle danışma meclisi toplantılarını da gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yıldırım, Ramazan ayı içerisine denk gelmesi nedeniyle İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı on beş gün önce yaptıklarını belirterek, yapılacak olan toplantılarla vatandaşlarla bir araya gelip sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Basri Yıldırım: Gönüllerimizin Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır

Gündemin sıcak olduğunu ve her geçen gün değiştiğini kaydeden İl Başkanı Basri Yıldırım, gönüllerindeki Cumhurbaşkanı Adaylarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ancak, aday kim olursa olsun teşkilat olarak çalışmaya hazır olduklarını ve destekçisi olacaklarını söyledi. Yıldırım; “Türkiye, kısa bir süre sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine kitlendi. İlk defa halk, kendi Cumhurbaşkanını belirleyecek. 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da Türkiye’yi karıştırma çalışmaları devam ediyor. Bu karışıklıkların dış güçlerden, ABD’den kaynaklandığını bilmeyen kalmamıştır. Dolayısı ile ABD ve Yahudi sermayesi dünyanın siyasetine müdahale ediyor. Enerji kaynaklarımız yok gibi görünse de enerji aktarımı noktasında önemli bir yerde yer almaktadır. Faiz ve vaiz lobilerine fırsat vermeyerek teşkilatımız ile birlikte Uşak’ı marka yapacak projeleri hayata geçirmek için ortak akılla hareket ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi için de teşkilat olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Yeni Uşak’ı inşa etmek adına yapılan çalışmalar hakkında görsel bir sunum yaparak Kentsel Dönüşüm, Al Geçit (Battı-Çıktı), Yeni Otogar, Pazar Yerleri, Kent Park, Yüksek Gerilim, Karaağaç Göleti, Bisiklet yolu, Eğitim Kampüsü, Mutlu Uşak, Uşak Halısı gibi projelerde hangi noktalara gelindiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Projelerin büyük çoğunluk olarak köşe taşlarını koyduklarını, gereken desteğin de alınarak büyük adımlar atıldığını ve Yeni Uşak’ın şekillenmesi için çalışmaların da devam ettiğini ifade etti.

İsmail Güneş: Bağımsızlığımızın Simgesi Olan Bayrağımızı Kimse İndiremez

İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Yaşanan olay bizi gerçekten derinden üzmüştür. Bizim bağımsızlığımızın, birlik beraberliğimizin simgesi olan bayrağımızı kimse asla indiremez. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki, bir buçuk yıldır devam eden çözüm sürecinde önemli bir mesafe alındı ve artık şehir haberi gelmiyor. Yurdumuzun her tarafında barış ve kardeşlik havası var. Biz bunu halkımız ve Başbakanımız ile birlikte başardık. Bunu çekemeyenler sürekli ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar. Bayrak olayı her yönüyle çözüm sürecini sekteğe uğratmaya çalışanların bir oyunudur. Olayı tüm siyasi partiler kınadı, bunu takdir ediyoruz ama biz onlara diyoruz ki; Ey MHP ve CHP, Gezi parkı olaylarında terörize gruplar Türk bayrağını yakarken nerdeydiniz? Kılıçdaroğlu, Hakkari’de bir Türk bayrağını asamamıştı. Gerçekten ülkesini seven birisi olsaydı ve Başbakanımız gibi dik duran birisi olsaydı, o toplantıyı terk eder giderdi. Kimse bize milliyetçiliği öğretmesin. Bizim teşkilatımız, liderimiz, partimiz kadar bu ülkeyi seven bir başkası olamaz. Türkiye Ortadoğu’da belirlenen değil belirleyen olmaya başladığından beri yalnızlaştırmaya çalıştılar” şeklinde konuştuktan sonra 2002’den bu yana Uşak’a eğitim alanında yapılan yatırımlar konusunda bir de sunum yaparak konuşmasını tamamladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar da yapığı konuşmada iki aylık dönemde iki İl Genel Meclisi toplantını gerçekleştirdiklerini, kapatılan Belde Belediyeler konusu ile ypılacak ve yapımı devam eden eğitim kurumlarının görüşüldüğünü ifade ederek, 2015 yılı için de bütçe çalışmalarının devam ettiğini bu görüşmelerin de Temmuz ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise yaptığı konuşmada, cinsel istismar, İstinad Mahkemeleri ve özellikle maden işçilerinin haklarının ve taşeron olarak çalışanların haklarının düzenlenmesi konularında bilgiler vererek; Türkiye gündemi üzerine de değerlendirmelerde bulunarak sözlerine son verdi.

Ak Parti Uşak Teşkilatı’nın Haziran Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı bölüm ile devam etti.

Haber: Vedat Deli  //  Foto: Muhammet Ali Bektaş
Yorumlar

uşaklı 10 Yıl Önce

ismail bey mecliste dik duruş sergilemiş olsanız kimsenin bayrağı indirmeye gücü yetmez ama maalesef uyguladığınız siyaset 3-5 çapulcuyu cesaretlendiriyor bu sizlerin ayıbı unutmayın

vatandaş 10 Yıl Önce

uşakın mecliste millet vekilidemi vardı .vay canına

sessiz çoğunluk 10 Yıl Önce

o sizin görüşünüz basri bey,vatandaş hiçte sizin gibi düşünmüyor.yerel seçimler sizi yanıltmasın,halkın istediği cumhurbaşkanı, siyasetten uzak, herkese eşit mesafede olabilecek, her yönüyle demokrasiyi ve cumhuriyeti savunan,ilkeli bir cumhurbaşkanı olması yönünde,tercihini buna göre yapacak,bunu bilesiniz.

ali rıza 10 Yıl Önce

ismail güneş, o bayrağın indirilmesi cüretini gezi parkındaki eylemciler mi verdi? sizin pkkya ve ışide terör örgütü diyemeyen akillerinizi-yandaşlarınızı da gördük.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?