Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Piknik Keyfi Çileye Dönüştü!

Yaz mevsiminin gelmesiyle stres ve yorgunluğunu atmak için hafta sonunu sabırsızlıkla bekleyen ailelerin piknik keyfi bu hafta sonu kabusa dönüştü. Göğem göleti alanına pikniğe giden vatandaşların yağmura yakalanması sonucu araçlarıyla şehre dönmek istediklerinde, yolun çamur olması nedeniyle adeta bataklığa saplanarak mahsur kaldılar.

 
 Bir çok ailenin piknik yapma yeri olarak ilk aklına Uşak’a en yakın yeşil alan ve su kenarı olan Göğem Göleti  gelmekte. Hafta sonu olması ve havanın sabahtan güneşli olmasıyla piknik yolunu tutan Uşaklı vatandaşlar, piknik alanına yaklaştıklarında Uşak Belediyesinin yol çalışması yaptığını görünce dağ yolunu kullanarak piknik alanına ulaştılar. Havanın güzel olmasını değerlendiren vatandaşlar,  akşam üstü bir anda bastıran yağmur nedeniyle eve dönmek istediler. Eve dönüş yolunda Uşak Belediyesinin boru döşeme çalışması yaptığı bölgeye geldiklerinde bastıran yağmurun etkisiyle çamur deryasına dönen yolda mahsur kaldılar. Uşak Belediyesi ekiplerinin daha önceden önlem ve uyarı levhası koymasına rağmen dağ yolunu kullanan vatandaşlar, geri dönüş yolunda asfalt yolu kullanmaya çalışmaları, çamurlaşan yolu daha da bataklığa dönüştürdü. 100’den fazla aracın mahsur kaldığı yolda, vatandaşların imdadına Uşak Belediyesi iş makineleri, Uşak İtfaiyesi ve AFAD Ekipleri yetişti.

İş makinelerinin kurtarma çalışmalarının ardından vatandaşlar tekrardan eve dönüş yolunu tuttular.

Uşak Haber Merkezi olarak bu türden olayların yaşanmaması için sürücülerin trafik yön levhaları ve uyarıcı sistemlerini dikkatte almalarını temenni ederiz.
Yorumlar

özlem 10 Yıl Önce

dün bizde ordaydik.yön levhasi falan yoktu.pazar günü çalisma yapilmasida çok anlamsiz.zaten ögle saatlerinde ekipler çalismiyolar sadece yol kenarinda oturuyorlardi.5 saate yakin mahsur kaldik.

yavuz 10 Yıl Önce

clismanin oldugu yolun üzerine uzatilan 2 tane boru yön levhasida bizmi onu fark edemedik.yol kapali oldugu icin tek gecis yeri olan köyün icersinden anita dogru cikan ve gölete dogru inen tek yol oncavinsanin mahsur kalsigi obtoprak yoldur.sizden istirhamin yetkililerin agzi le konusmayip orda mahsur kalan vatandaslar ile görusurseniz olayin gercek yüzünü anlarsiniz.ve ayni zamanda yol kapandiginda calisma yapan grayder operatörüde ordaydi.madem baska yol ve yön levhasi vardi o sõyleseydi.

uğur sunucu 10 Yıl Önce

mahsur kalanlardanım köy yolu ile baraj yolunun kavşagında baraja göle abide yolunu kulanın levhası vardı halk bu nedenle bu yolu tercih etti aynı zamanda bu yol niye kapanır çalışacak mütayit acaba yol kapatma izni aldımı? kamu yolu kapatanlara işlem başlattımı?burda masur kalan çocuklu ve yaşlı kişileri evimize misafir ettik

Esas kurtarma çalışmasını... 10 Yıl Önce

olaya sebebiyet verenlerde yazılmalıydı.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın