Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Aşırı Hız Kazaya Neden Oldu! 1 Ölü, 4 Yaralı!

Uşak'ta, aşırı hızlı olduğu belirtilen minibüs, refüje çarparak devrildi. Bir süre sürüklendikten sonra durabilen minibüsteki bir çocuk hayatını kaybederken, 1'i çocuk 4 kişi de yaralandı.

Uşak'ta aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalar devam ediyor. Aşırı hızlı olduğu ifade edilen minibüs takla atarak yattı. Meydana gelen kazada bir çocuk hayatını kaybederken, 1'i çocuk 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, bugün saat 08.00 sıralarında, Uşak- Afyonkarahisar Karayolu'ndaki Havaalanı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Afyonkarahisar yönüne giden, zeytinyağı yüklü, Akın Alptekin (35) yönetimindeki 25 LP 544 plakalı minibüs, iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu refüje çarptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan minibüs, refüjdeki yağmur kanalına girip yaklaşık 250 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi.

Meydana gelen üzücü kazada minibüs şoförü Alptekin ile yakınları Necmettin Bilici (32), eşi Emine Bilici (28), çocukları Ebubekir Bilici (10) ve Ahmet Bilici (6) yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 yaralıyı ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Ahmet Bilici(10) Uşak Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 4 yaralının durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada hayatını kaybeden küçük çocuğa Allah'ta rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletirken; yaralananlara da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bu türden üzücü kazaların bir daha yaşanmaması için sürücüleri daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.



Yorumlar

ufuk mobilya 10 Yıl Önce

vefat eden küçük kardeşimize ve ailesine üzüldüm allah sabirlar versin.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila