Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Rektörün Otomobili Uşak’ta Motosiklete Çarptı! 2 Yaralı!

Uşak’ta akşam saatlerinde bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Dikkatsizlik ve aşırı hız trafik kazalarına neden olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Dikilitaş kavşakta meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza akşam saatlerinde Dikilitaş ışıklarda meydana geldi.  Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü’ne ait olduğu öğrenilen 32 AA 001 plakalı otomobil, Dikilitaş ışıklara geldiği sırada, Huzurpark istikametinden gelip ışıklardan sola dönen Fatih Can yönetimindeki 64 LV 849 plakalı motosiklete çarptı. Otomobilin hızlı olduğu ve fren seslerinin duyulduğu, motosikletlilerin ise çevreyi rahatsız ettikleri bilgisine ulaşıldı. Meydana gelen kazada motosiklet üzerinde bulunan sürücü Fatih Can(22) ile arkasında bulunan Emin Can(18), çarpmanın etkisiyle motordan fırladı. Kaza sırasında otomobilin ön camının patladığı ve motosikletin de olay yerinden 15 – 20 metre ileriye doğru savrulduğu görüldü.

Kazanın etkisiyle yara alan iki kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Uşak Medikal Park Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan Fatih Can’ın kafa tramvası geçirdiği ve kısa süreli baygınlıklar geçirdiği ancak sağlık durumunun şimdi iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bu türden üzücü kazaların bir daha yaşanmaması temenni ediyoruz.



Yorumlar

asdfgh 10 Yıl Önce

uşakta trafik polisi ne iş yapar? adam tuğba kuruyemişin az berisine arabasını koyuyor dörtlü bile yakmadan çekip gidiyor sürücüler ışıklardan sağa özel idareye dönmek için cebelleşiyor. dolmuş durakları park eden araçlardan geçilmiyor, birçok cadde arasında kaldırım diye bir şey yok arabalar işgal etmiş.. ben de sürücüyüm yazın cezayı korkmayın kimseden..

hacı 10 Yıl Önce

gün içinde kasksız o kadar motosiklet sürücüsü varki. çoğuda araçların sağından sollamaya kalkıyor. emniyet bu gençlerin ölmemesi yaralanmaması için gereken tedbirleri almalı.

Çok ilginç 10 Yıl Önce

Yanlis park zabitanin vurdumduymazligindan kaynaklaniyor. Ceza kesseler park isi biter. Gelelim şehir magandalarina; gecen gun dikilitasta motosikletle ara sokaklari rahatsiz eden kisileri polise sikayet ettik gelen bile olmadi. Yukaridaki kazadan 10 dakika once ayni isiklarda 4-5 motorlu isiklarda teror estirdi. Mobesede var. Usakta mobeseler gostermelik calisiyor

paşa dayı 10 Yıl Önce

nerdre sayın emniyet mensupları

Yavuz can 10 Yıl Önce

fatih can benim amca olum oluyo kesin suç ondadır

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?