Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Vali Yavuz: Karahallı İlçemiz İl ve Ülke Ekonomisine Önemli Katkılar Sağlıyor!

Vali Seddar Yavuz Karahallı ilçesinde gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlere Uşak’ın üçüncü Organize Sanayi Bölgesi'ne sahip Karahallı OSB’de devam etti. Bölgede faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, tekstil sektöründe üretimde bulunan özel bir işletmeyi ziyaret etti.

 Fabrika sahiplerinden işletmenin kapasitesi, ürün çeşitleri ve istihdama sağladıkları katkılar hakkında bilgi alan Vali Seddar Yavuz; “Uşak ilimiz ülkemizde üç organize sanayi bölgesine sahip az sayıda ilden birisi. Yüz yılı aşan sanayi tecrübesi ve müteşebbis ruhuyla Uşak ilimiz, ilçeleri ile birlikte büyük Türkiye hedefimize giden yolda büyük katkılar sağlıyor. Ticaretin tüm risklerini göze alıp alın teri ve büyük bir özveri ile faaliyette bulunan Karahallılı müteşebbislerimizi, sanayici ve işadamlarımızı gönülden kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Tekstil fabrikasındaki incelemesinin ardından Karahallı OSB içerisinde mobilya ve ev eşyaları satış işletmesini de ziyaret eden Vali Seddar Yavuz organize sanayi bölgesinin kapasite ve işletme açısından giderek büyüdüğünü görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Karahallı ilçe merkezindeki inceleme ve ziyaretlerini tamamlayan Vali Seddar Yavuz beraberindeki daire amirleri ile birlikte Buğdaylı, Külköy ve Paşalar köylerini ziyaret etti. İlk olarak bir yangın sonrası iki evin önemli ölçüde hasar gördüğü Buğdaylı Köyüne geçen Vali Seddar Yavuz köy muhtarı ve evleri yanan vatandaşlarda olay hakkında bilgi edindi.

Mesut ve Hüseyin Han isimli iki aileye ait evin hasar gördüğü yangınlarda can kaybının olmamasının kendilerini teselli ettiğini ifade eden Vali Seddar Yavuz; “Biz milletiyle kenetlenmiş büyük bir devletiz. Vatandaşımızın derdi ile dertlenip, meselesine çözüm bulmak konusunda hassasiyet sahibiyiz. Han ailelerinin bu yangını can kaybı olmaksızın atlatmaları bizleri teselli etmiştir. Uğranılan bu zararın telafisi konusunda Han ailesinin madden ve manen yanında olduğumuzu göstermek istedik. Kendilerine büyük geçmiş olsun diyorum” dedi.

Buğdaylı köyü, Külköy ve Paşalar köyü vatandaşlarıyla bir araya gelen ve sohbet eden ve köyler için yapılabilecek çalışmaları tespit ettiren Vali Seddar Yavuz daha sonra Paşalar köyündeki Paşam Sultan Türbesini ziyaret ederek dua okudu.

Vali Yavuz köy yollarında yapılacak çalışmaları da yerinde incelemesinin ardından köylere gerçekleştirdiği ziyaretleri tamamladı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?