Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Buckner, Yuvaya Geri Döndü!

Beko Basketbol Ligi'nin flaş ve sergilediği oyunla sporseverlerin ve spor otoritelerinin dilinden düşürmediği takımı Uşak Sportif ligde kalıcı olma adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Beko Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik sergileyen Uşak Sportif, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İç ve dış transferde önemli anlaşmalar sağlayan Kırmızı-Siyahlı ekibimizin son transferi ise; Uşaklı basketbolseverlerin yakından bildiği ve sevdiği Eric Buckner.
 
Geçtiğimiz iki sezon önce takımın Beko Basketbol Ligi’ne yükselmesinde büyük emeği olan ve bulduğu sayılarla adeta show yapan Eric Buckner, bir yıllık ayrılıktan sonra yeniden Uşak'a geri döndü. Geçtiğimiz sezonu İstanbul Büyükşehir Belediye’de geçiren ve takımını Beko Basketbol Ligi serüveninde sırtlayan isimlerden biri olan Buckner, yeni sezonda kırmızı siyahlı formasıyla yeniden Uşak için ter dökecek.

25 yaşında olan 2.08’lik dev Buckner, geçen sezonu da 16,1 sayı ve 10,8 ribaund ortalaması ile tamamlamıştı. 

Yorumlar

basketbolsever 10 Yıl Önce

callistus eziukwu gelseydi keske geri teknık heyet bu sempatık teknık oyuncuyu da getırmelıydı bu sene tekrar usak a carterla süper ıkılı olurlardı

aşigo64 10 Yıl Önce

helal sana aşigo doğru yoldasın devam

Taraftar 10 Yıl Önce

beko basketbol ligi değilde 2. ligde mi takım kuruyorsunuz rakiplerimize bakın kimleri alıyorlar bu seneki hedef belli oldu bu transferler ile doğru 2.lig büyük geldi tabi beko uşaksporti̇fe

Murat Mert T. 10 Yıl Önce

eli̇ holman gibi taraftara sempatisi olan oyuncular da alınmalı, taraftarımız ancak öyle coşuyor.

has taraftar 10 Yıl Önce

ya arkadaş maçları izlemiyorsunuz abuk subuk yorum yapıyorsunuz neymiş beko büyük gelmiş küme düşücekmişiz falan. bu sezonun başlangıcında da yine bu türden hoşnutsuz, bir şeyden anlamayan kişiler yorumlarda feci bir şekilde küme düşücegiz diyordu sonucu gördük. bir kere 2.lig deyip geçmeyin bizim 2.ligimiz bir çok avrupa liginden daha kaliteli. bu sene euroleague i kazanan maccabili hickman geçen yıllarda tb2lnin kapısından dönmüştü. euroleague kariyeri olan heytvelt bu yıl tb2l takımlarından giresundaydı ve buckner heytvelt den daha iyi istatistik yakaladı. hadi bunları geçelim bir justin carter örneği var. holman taraftarla diyaloğu iyi olduğu için duygusallıktan olsa gerek aşırı abartılıyor. eric buckner da onun gibi hırslı olursa aynı verimi verecektir. üstelik bir de sertaç şanlı'yı da aldık o bölgeye. şutu olan kaliteli bir pivot. buckner ile iyi bir ikili olacaklar. ozan hoca ve teknik ekibe güveniyoruz, onlar elindeki kısıtlı bütçeyi en iyi şekilde kullanacaklardır.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın