Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Tiyatro Sahnesine Gitsin, Orada Alkışlayalım!

Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili CHP ve MHP genel başkanlarının uyguladığı politikalara ilişkin yaptığı çarpıcı açıklamalarla yine Milletin gönlünden geçenlere tercüman oluyor. Son derece çarpıcı tespitlerle dolu mulakatta Çavuşoğlu Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'ye seslenerek, madem Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı önceden belliydi ve attığınız turlar tiyatro idi, o halde siz politikacı değil tiyatrocu olmalısınız. Lütfen Politika sahnesinden çekilin ve tiyatro sahnelerine gidiniz dedi.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde süreçteki son durumu değerlendirmek ve partilerdeki yankıları ve yansımaları konuşmak üzere Uşak Haber Merkezi olarak Haber Editörümüz Nurullah Çavuşoğlu ile bir araya geldik. İşte Çatı Aday ve parti tabanlarındaki yansıması, Ak Parti'nin adayının kim olacağı, Cumhurbaşkanlığı için aday olan alternatif isimler konusunda Nurullah Çavuşoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportan başlıklar... 

Marka Ajans sahibi ve Uşak Haber Merkezi Köşe Yazarı Mustafa Yüce’nin, adaylık süreci için Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını gezerek fikir alışverişinde bulunduğunu ve sonucunda da Ekmelettin İhsanoğlu ismini çatı aday olarak ilan ettiklerini belirtmesi üzerine Nurullah Çavuşoğlu sözlerine politikanın geldiği noktayı analiz etmenin daha doğru olacağını belirterek başladı.

CHP VE MHP’NİN ADAY TARİFLERİ PARALEL!

Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin açıklamalarındaki çatı aday tarifinin birbiriyle paralel olduğunu, CHP’nin aday tarifinde Atatürk Milliyetçisi, Mütedeyyin özelliklerine vurgu yaptığını, MHP’nin ise Türk Milliyetçisi, Dindar olmalı gibi söylemlerle aday tarifinde bulunduğunu ifade etti.

CHP VE MHP LİDERLERİ, POLİTİKA SAHNESİNE YANLIŞLIKLA GELDİLER!

Muhalefet liderlerinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini ancak gelinen noktada ortaya atılan ismin, ziyaretlerin tiyatrodan ibaret olduğunu gösterdiğini ifade etti. CHP ve MHP Liderlerini eleştiren Çavuşoğlu; Kılıçdaroğlu’nun ve Bahçeli’nin siyaset sahnesine yanlışlıkla geldiğini ve esas bulunmaları gereken yerin tiyatro sahnesi olduğunu söyledi.

HAYDAR BAŞ, TİYATRONUN FARKINDA OLARAK KILIÇDAROĞLU’NA HATIRLATMADA BULUNDU!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ı Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle ziyareti sırasında, Baş’ın Kılıçdaroğlu’na “geç kalmadınız mı” sözleriyle imada bulunduğunu belirten Nurullah Çavuşoğlu, Prof. Dr. Haydar Baş’ın oynanan tiyatronun farkında olduğunu ve “geç kalmadınız mı” sözleriyle adayın zaten belli olduğunu ima ederek Kılıçdaroğlu’na hatırlatmada bulunduğunu ifade etti.



POLİTİKA SAHNESİ BU KADAR TİYATROYU KALDIRMAZ!

Muhalefet partilerinin seçim turları atmasının ardından Ekmelettin İhsanoğlu isminin ilan edilmesinin kendisini çok şaşırttığını ve pes artık dedirttiğini belirten Nurullah Çavuşoğlu, politika sahnesinin böylesine bir tiyatroyu kaldıramayacağını ve bu yaşananlar nedeniyle halkın siyasetten umudunu kestiğini ve partilerde siyaset yapacak isim bulunamadığını söyledi.

ERDOĞAN, TİYATROYA UYMAYAN SİYASİ PARTİLERİ MUHALEFET OLARAK KABUL ETMİYOR MU?

Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarında adam gibi muhalefet söylemlerine yer verdiğini belirten Çavuşoğlu, Başbakan Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli dışındaki siyasi parti liderlerini, kurulan bu tiyatroya ortak olmadıkları için muhatap kabul etmediğini söyledi.

CHP’Lİ VEKİLLERİN ALTERNATİF ADAY ARAYIŞI DEMOKRASİ ADINA ÖNEMLİ BİR GELİŞME!


İhsanoğlu’na CHP teşkilatında ve parti tabanında ciddi bir tepkinin olduğunu belirten Yüce’nin, Emine Ülker Tarhan’ın aday olması konusunda başlatılan imza kampanyasıyla ilgili düşüncelerini sorduğu Çavuşoğlu; Tarhan’ın adaylığı için mevcut statükoya rağmen çalışma başlatan milletvekillerinin bu davranışının demokrasinin gelişmesi adına önemli bir durum olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ OLAN BAŞBAKAN ERDOĞAN ADAY OLURSA, PARTİNİN KİME EMANET EDİLECEĞİDİR!

Mustafa Yüce’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantıda Ak Parti’nin aday olacak ismi ilan edeceği tarihi 1 Temmuz olarak belirlediğini ve partililerin istediği ismin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtmesi üzerine Çavuşoğlu; Başbakan’ın aday olup olmayacağında ziyade esas cevaplanması gereken sorunun Erdoğan aday olursa parti kime emanet edilecek? Sorusu olduğunu ve bu nedenle Başbakan Erdoğan’ın zor bir aşamada olduğunu sözlerine ekledi.
Yorumlar

UŞAKLI 10 Yıl Önce

nurullah aga sen olayların dışında kalmışın galiba. politikadaki herkes bir rol çizmiş ona göre senaryolar yazılmış ona göre kıyafetleri giymişler ona göre yol alıyorlar sadece kılıçdaroğlumu ? bahçelimi ? bütün siyasiler rol kesiyor.daha ne.

meksikalıtt 10 Yıl Önce

nurullah bey i kutlamak lazım,, neyin ne olduğunu görmüş,,, ammaaa biraz geç olmuş sanki ,,,, uşaklıya sonuna kadar katılıyorum,,, türkiyede siyasetin suyu çıkmış,, insanlara siyaset ne diye bi soru sorsak neler çıkar neler.. şunuda söylemek lazım tabi kılıçdaroğlu ve bahçeli kötünün iyisidir yine,,:))))

kemal 10 Yıl Önce

yine yerinde ve doğru tespitler malum medyada az gündem edilmemişti ekmeleddin ihsanoğlu burada yapılması gereken tek birşey kaldı o da nurullah beyinde dediği gibi tiyatronun sona ermesi için artık milletçe bir karar almak gerekiyor

kemal sezer 10 Yıl Önce

özellikle milletin politika ve politikacıya güvenmediğine ilişkin sarfettiğiniz sözler çok yerinde gerçektende politika herkesin kaçtığı bir kurum oldu. milletçe bi çare düşünülmeli. milleti içine kapsayan bir muhalafet partisi kurulmalı. milleti dinleyen, milleti anlayan atatürkün yaptığı gibi politika yapan bir parti.

kenan 10 Yıl Önce

o tiyatroda gazeteci rolü varmı acep?

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?