Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İki Ayrı Trafik Kazasında İki Kişi Yaralandı!

Uşak’ta bugün ikindi saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında hayatını kaybeden olmazken iki kişi de yaralandı.

Uşak’ta dikkatsizliğin ve aşırı hızın neden olduğu kazalar yaşanmaya devam ediyor. Bugün meydana gelen iki ayrı yayaya çarpma şeklinde gerçekleşen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

İlk kaza 16:30 sularında Şehit Mehmet Bozkuş Köprüsü’nün İzmir istikameti girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sırtındaki çuval ile ışıklandırmanın olmadığı yerden yolun karşısına geçmek isteyen Mehmet Ergül(42)’e, Belediye Cami istikametinden Dörtyol istikametine seyir halinde olan Müfit Yıldırım yönetimindeki 64 SF 333 otomobil çarptı. Bir anda önüne çıkan Ergül’e çarpmamak için frene basan Yıldırım’ın kullandığı aracın otuz üç metre fren izi yaptığı görüldü.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Ergül, olay yerine sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın ardından trafik kısa süreli olarak kapanırken, trafik ekiplerinin çalışmalarıyla trafik akışı kontrollü bir şekilde tek şeritten verilmeye devam etti.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Çöpü Döktükten Sonra Motosiklet Çarptı!

Aynı saatlerde Barbaros Caddesi üzerinde de bir yayaya çarpma olayı gerçekleşti. Evinden aldığı çöpü atmak için evden çıkan 43 yaşındaki Serpil Çanlı, çöpü döküp geri gelirken, Mahmut Baş yönetimindeki 64 KL 847 plakalı motosiklet çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çanlı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kontrol amaçlı Uşak Medikal Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak her iki kazada da yaralanan kişilere geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, bu türden üzücü kazaların bir daha yaşanmaması için sürücüleri trafikte daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Haber: Vedat Deli  //  Foto: Muhammet Ali Bektaş - Ramazan Güner
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila