Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Karaağaç Mahallesi Sakinleri İftar Sofrasında Buluştu!

Uşak Belediyesi’nin her mahallede kurmayı planladığı iftar sofralarından birisi de dün Karaağaç Mahallesi 4. Etap Toki’de kuruldu.

Geçtiğimiz gün Dikilitaş Mahallesi ile startı verilen iftar sofralarının ikincisi Karaağaç Mahallesi’nde kuruldu.

Düzenlenen iftar programına Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda Karaağaç Mahallesi sakini katıldı. Programda konuşma yapan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın Ankara programı nedeniyle katılamadığını belirttiği konuşmasında Ramazan ayının önemine değindi. Bu iftar sofralarıyla vatandaşları bir araya gelmek ve Ramazan ayının bereketinden hep birlikte faydalanmayı amaçladıklarını ifade eden Korkmaz, her mahallede bu iftar programlarını gerçekleştirmek ve uygulamak istediklerini ve bu şekilde Ramazan coşkusunu paylaşmak istediklerini kaydetti. Tutulan oruçların kabul edilmesi temennisinde bulunan Korkmaz, iftar sofralarında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek sözlerini sonlandırdı.

Ak Parti Uşak Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ise muhabirimiz Halil Aslan’a verdiği röportajda Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın bu tür etkinliklere önem verdiğinin altını çizerek, Ramazan ayının kendine has uhrevi ortamından hep birlikte faydalanmak için bu iftar sofralarının bazı mahallelerde iki defa olmak üzere her mahallede gerçekleştireceklerini söyledi. Mıllık; “Teşkilat olarak biz de bu programlara katılarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ramazan ayının feyzinden hep birlikte yararlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Belediye Meclis üyesi Emine Yıldırım ise bütün Uşaklıların Ramazan ayının mübarek olması temennisinde bulunarak, birlik beraberlik ayı olan bu kutlu ayda kendilerinin de halkla bir araya geldiklerini ve bu programların devam edeceğini ifade etti.

İftar saatinin gelmesiyle hep birlikte oruçlarını açan Karaağaç Mahallesi sakinleri, semazenin sema gösterisini ve Ramazan ayı ile özdeşleşen Hacivat – Karagöz oyununu beğeni ile takip ettiler. İftar programı duanın ardından sona erdi.

Haber - Kamera: Vedat Deli  //  Foto: Muhammet Ali Bektaş  //  Röportaj: Halil Aslan
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?