Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İftar Sofrası Bu Kez Şekerevleri’nde Kuruldu!

Uşak Belediyesi ve bazı sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek her mahallede düzenlediği iftar sofralarından birisi de dün Şekerevleri’nde kuruldu.

Şekerevleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi, Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ulludağ, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahiler dinlenerek muhabbet ortamının oluştuğu iftar programına katılım bir hayli fazla oldu. Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlarını açan mahalle sakinleri daha sonra dua ettiler. Programda yapılan konuşmalarda birlik beraberlik, Ramazan ayında birlikte olmaktan duyulan mutluluk ve iftar programlarının devam edeceğinden bahsedildi. İftardan sonra semazen gösterilerini beğeni ile izleyen Şekerevleri sakinleri, düzenlenen iftar yemeğinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İftardan sonra Durak Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelip çay içen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bir süre sohbet ederek vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Gece çevre esnafını ziyaretin ardından sona erdi.
Yorumlar

uşaklı 10 Yıl Önce

hayır için iftarmı açtırıyorsunuz yoksa siyasetmi yapıyosunuz yaptığınız işi birkez olsun allah rızası için yapında görelim

Haber Seven Kişi 10 Yıl Önce

nurullah cahan 30 mart seçim aşamalarında hiç kemalöz mahallesi toki konutlarına gelmedi iftarda gelsin bari de görelim ama....

bak seeennnn !!!!!!!!!!!!!!! 10 Yıl Önce

kılıçdaroolu hayırınamı oturuyor o goltukta yıllardır sırrfff allah rızası için otturuyyo ddeeemiii

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar 10 Yıl Önce

işiniz gücünüz siyaset hayır işini bari siyasete alet etmeyin

alaaddin 10 Yıl Önce

emevi mantigi diye buna denir iste. koltuk derdine dini nasil kendi emelleri ugruna kullaniyorlar. yaziklar olsun bari bu ramazanda boyle yapmayin.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila