Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Fotoğrafçılar Odası Üyeleri İftarda Buluştu!

Uşak Fotoğrafçılar Odası’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katılım bir hayli yoğun olurken, iftar yemeğinde birlik mesajı verildi.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kurulan iftar sofraları birlik beraberliğin sağlanması anlamında önemli olmaya devam ediyor.

Uşak Fotoğrafçılar Odası’nın İstanbul Düğün Salonu’nda düzenlediği iftar yemeğine Uşak Fotoğrafçılar Odası Başkanı Ömer Önal, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Saadettin Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Karabey, MHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Raşit Yılancı, Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nevzat Koç, Bakkalcılar Odası Başkanı Ahmet Amca Hafızoğlu, fotoğrafçılar odasına ve esnaf odasına üye olan vatandaşlar katıldı.

Mevlid’in okunmasıyla başlayan iftar programı, ilahilerin söylenmesiyle devam etti. Ezan sesinin duyulmasıyla hep birlikte iftarlarını açan katılımcılar, yemek sonunda dua ettiler.

Düzenledikleri iftar yemeği ile ilgili görüşlerini ifade den Uşak Fotoğrafçılar Odası Başkanı Ömer Önal, üyelerle birlikte böyle bir iftar sofrasında bir araya gelmelerinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Ramazan ayının bereketinden bahseden Önal, birlik beraberlik içerisinde ramazan ayının feyzinden faydalanmak amacı ile bu programı düzenlediklerini dile getirdi. Rahmet ve günahlardan arınma ayı olan Ramazan ayının tüm İslam Alemi’nde hayırlar vesile olmasını temenni eden Önal, katılan herkese teşekkür ederek, önlerindeki süreçte birliği sağlamak için faaliyetlerini devam edeceğini söyledi.

İftar programı hep birlikte yapılan duanın ardından sona erdi.

Haber: Vedat Deli  //  Foto: Ramazan Güner - Muhammet Ali Bektaş
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila