Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Motosiklet Otomobile Çarptı!

Uşak’ta bugün öğle saatlerinde Sarayaltı Mahallesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Dikkatsizlik ve aşırı hızın neden olduğu trafik kazalarına bugün bir yenisi daha eklendi. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 14:00 sularında sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Sarayaltı Mahallesi 8. Yalçın Sokak’ta seyir halinde olan Yıldırım Eker yönetimindeki 64 LS 572 plakalı otomobile, 6. Yalçın Sokak’ta gitmekte olan Hüseyin Aykut Altıner (19) yönetimindeki 64 KV 148 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten otomobilin camına fırlayan motor sürücüsü Altıner meydana gelen kazada yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan Altıner, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralanan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, sürücüleri özellikle dar sokaklardaki geçiş noktalarından araçlarıyla seyir halindeyken önlerine çıkabilecek araçlara karşı daha dikkatli olmalarını temenni ediyoruz.

Haber - Foto: Vedat Deli
Yorumlar

Ahmet bilir 10 Yıl Önce

geçmiş olsun...

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın