Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necati Ceylan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Yusuf İncekaya ve Muharremşah Köyü Muhtarı Fethi Tarhan ile birlikte Muharremşah Köyü İspiroğlu Mahallesi yolunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Yusuf İncekaya ve asfalt ekibinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İncelemeler sırasında konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan  İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar; "İl Özel İdaresi olarak 2014 asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Şu anda Muharremşah Köyüne bağlı İspiroğlu Mahallesini devlet yoluna bağlayan yolda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde görmek üzere burada bulunmaktayız. 2014 yılı asfalt programımız Allaha şükür herhangi bir aksaklık yaşanmadan devam etmektedir. Ağustos ayı içinde program dahilindeki tüm asfalt çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Bu yıl İl Özel İdaresi ekiplerince 15,8 km 1.kat, 52,7 km 2.kat asfalt programlanmış olup söz konusu bu yolların tamamının yapımı gerçekleştirdikten sonra ilave olarak %10 civarında ek program gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Nacar; "Ayrıca 2015 bütçe çalışması öncesi İl Özel İdaresi teknik personeli ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalar sonucu önümüzdeki yılın programını yapacağız. Hava koşulları nedeniyle sadece yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarının yanında yıl boyunca köy yollarımızda kilitli beton parke, menfez yapımı, stabilize yol, greyderli malzemeli bakım, yama, şarampol düzenleme, trafik levhaları  gibi çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Nacar; "Bu ve diğer yolların asfaltlanmasında emeği geçen İl Özel idaresi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcısı , Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü  ile personele çok teşekkür ediyor, yolun hayırlı  olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Yorumlar

muhterem çakal 10 Yıl Önce

şehir içi yolları da düzeltseniz hiç fena olmaz.arabayla şehir içersinde giderken hoplayıp zıplayarak gidiyoruz.lütfen bi çare..

ORHAN 10 Yıl Önce

sehir ici yollat her an kaza her an tehlike lutfen muharremsah koyunde inceleme yaptiktan sonra bide usak in sokkalarini gezin

yusuf 10 Yıl Önce

mehmet nacar muharremşah köyünde!!!

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?