Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Zehir Tacirlerine KOM Ekiplerinden Bir Darbe Daha!

Uşak KOM ekiplerinin, uyuşturucu ticareti yapıldığı gerekçesiyle yaptığı operasyonda torbacı olarak bilinen iki kişi ve çok sayıda paketlenmiş esrar maddesi ele geçirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucuyla mücadelenin yaygınlaştığı ve kampanyaların yürütüldüğü şu günlerde başarılı operasyonlara imza atarken, bu operasyonlara bir yenisi daha eklendi. KOM ekipleri torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik operasyonda çok sayıda paketlenmiş esrar maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucu satıldığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, torbacı olarak bilinen ve uyuşturucu ticaretinin sokaklarda gerçekleşmesini sağlayan satıcıların ikamet ettikleri yerlere baskın düzenledi. Yapılan operasyon neticesinde uyuşturucu temin eden 2'si çocuk olmak üzere 7 kişi yakalanarak hakkında yasal işlem uygulandı.

Arama kararına istinaden yapılan arama neticesinde 168 adet paketlenmiş  esrar ile, uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 585 TL paraya el koyulurken; operasyonda yakalanan iki kişi de emniyetteki ifadelerinin ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçu kapsamında adliyeye sevkedilecek.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?