Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Röportaj Yapan Gazeteciye Çirkin Saldırı!

Uşak’ta İsmetpaşa Caddesi’nde meydana gelen olay, Ege Bölgesi'nde yayıın yapan bir televizyonun Uşak Temsilciliğini yürüten Yüksel Peker,’in, Oskar Pastanesi önünde bulunan kaldırıma sandalye, masa ve araç konulması nedeniyle yaya geçişine ve özürlülerin geçişine engel olduğunun şikayet edilmesi üzerine yaptığı röportaj sırasında gerçekleşti.

Ege Bölgesi'nde yayın yapan bir televizyonun Uşak'taki temsilcilik görevini yürüten ve vatandaşlardan gelen bir şikayet hakkında röportaj gerçekleştiren Yüksel Peker, yaptığı röportaj sırasında Oskar Pastanesi önünde saldırıya uğradı.

Edinilen bilgilere göre olay, İsmetpaşa Caddesi 1. Burçak Sokak üzerinde bulunan Oskar Pastanesi önünde meydana geldi. Vatandaşların şikayetleri üzerine kameraman Fevzi Yıldız ile birlikte Oskar Pastanesi önündeki kaldırıma konulan masa sandalye ve aracın, özellikle özürlü ve yaya geçişine engel olduğu ile ilgili olarak vatandaşlarla röportaj yapmaya başlayan Peker, bir kişiyle röportajı bitirdikten sonra, pastane çalışanı olduğu iddia edilen E.B.’ye de bir şeyler söyleyip söylemeyeceğini sordu. Bunun üzerine de pastane çalışanı olduğu söylenen E.B.; “Siz kamerayı kapatın, ben daha sonra konuşacağım” dedi.

Konuşmaların ardından kamerayı almak isteyen E.B. ve diğer pastane çalışanlarının, “Sen kimsin burada çekim yapıyorsun, sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun” diyerek, zorla kamerayı almak istedikleri iddia edildi. Tekme ve yumruklarla Peker’i darp ettikleri belirtilen şahıslar, kameranın da yere düşerek parçalanmasına neden oldu. Olaydan sonra emniyet güçlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını istemesi üzerine ise işletme çalışanlarının; “kameralar sadece içeriyi kaydediyor, dışarıyı kayıt altına almıyor” dedikleri ifade edildi.

Yaralanan Peker’in, hastaneye götürülerek ayakta tedavi edildiği ve 10 günlük rapor aldığı öğrenildi.

Olaydan sonra görüşlerini  almak istediğimiz Oskar Pastanesi yetkilileri, olayın Adliye’ye intikal ettiğini ve bu konuda konuşmak istemediklerini ifade ettiler.

Yorumlar

uşaklı 10 Yıl Önce

ne yazıkki uşakta engelli olmak zor iş.. hiç saygı yok ..üç kuruş menfeat için halkın yolunu kapatırlar.. o tür yerlerden alışveriş yapmayalım..

ecem..tarafsızsanız yayınlayın... 10 Yıl Önce

oskar ın piyasadaki prestijine zarar vermeek için yapılmış bir haber bu bence.oskar ailesini çok iyi tanıyorum onların zaten engelli çocuklrı var .engellileri en iyi onlar anlar ve onlar destekler.şahsen iyi biliyorum her türlü engelli projelerine de destek olurlar. oskarıın ismini karalayarak pirim yapmak isteyenler utansın.koca ismet paşa caddesinde 10 yerde restruant önünde masa ve sandalyeler var onlar dikkat uyandırmıyorda oskarın önündeki 2 masa sandalyemi olay oldu.engelli yolunu kapatıyo diye olaylaştırılıp birde olayın darp boyutu dillendirildi.yazık nelerle uğraşılıyo yazık.

hülya 10 Yıl Önce

vay be bu oskar çalısanlarıda amma bar barmış ayıp yani! herkez işini yapıyor sonuçta

cok ayıp 10 Yıl Önce

usakda bu tarz olayların yasanması gercekden uzuntu verıcı işletmeler dukkanlarının onundekı sagındakı solundakı yerlerıde kendılerının sanıp ınsanlara hos olmayan yaklasımlarda bulunuyorlar bır ısletmenın onunde ve o işletme bunyesının bu tarz bır eylemde bulunması gercekden uzucu ve edebe aykırı bunun benzerını dortyolda hacı beyın sahıbı yapıyor arabasını araya yolun uzerıne koyup o sokaka donmek ısteyen kornayı calınca dukkan onu olunca tartısma cıkartıyor arabasına bınıyor arkadakı adam dıbıne kadar gelınce bırde gerı vıtese atıp tehdıt varı hareketlerde bulunuyor bence polısler ve zabıtalar ara sokak larda tabela altlarında ceza kesecek ınsan arayacaklarına ve hep nedense garıbanlara ceza keseceklerıne bırazda bu tarzda ısletmelerın efelerıne ceza kesseler daaha bı dogru olacak insanlar artık bı ısletmenın onunde helede yolu kapatmıs bır arabaya korna calmak dan korkar olmus cunku usakda herkes efe yuksel beye gecmıs olsun adaletın topaldır ama gıdecegı yere elbet ulasır..

yazık 10 Yıl Önce

unutmamak gerekır kı her ınsan bır engellı adayıdır bugun elın kolun ayagın gozun kulagın tam ve yerınde olabılır ama yarını bılemezsın verende alan da allah bunun bılıncınde olup engellı kardeşlerimizin engellerine biraz olsun gıderebılırsek ne mutlu bızlere

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila