Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta İsrail'e Protesto Gösterisi Düzenlendi!

Uşak'ta, Filistin'e hava operasyonu sonrası kara harekatı başlatan İsrail, düzenlenen eylemle kınandı. Gazze'de ölenlerin gıyabında cenaze namazı kılındı, yapılan yürüyüşle İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

Uşak Kardeşlik ve Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in Filistin'e saldırısını tepki göstermek için Ulucami'de ikindi namazından sonra bir araya geldi. Gazze'de ölenlerin gıyabında cenaze namazı kılındı.

Ellerinde Filistin bayrakları ve 'Kahrolsun İsrail' yazılı dövizlerle dikkat çeken grup, gıyabi cenaze namazı sonrası İsmetpaşa Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na sloganlar eşliğinde yürüdü.

Grup adına burada açıklama yapan Mustafa Yankın, "İsrail 7 Temmuz'da başlattığı hava saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken, saldırılar inanılmaz boyutlara ulaşmıştır. İsrail karakterine uygun bir şekilde insanların haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ediyor. Terör devleti İsrail, Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor. Filistinlileri hukuksuz bir şekilde tutukluyor. Günlerdir sahur ve iftar vakitlerinde sivillerin üstüne bomba yağdırıyor. Küçücük çocukları vuruyor. İsrail, Ramazan ayında tüm insani değerleri ayaklar altına almıştır" dedi.

İsrail'i kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade eden Yankın, "Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın sessiz kalması her yönüyle utanç vericidir. ABD ile İngiltere başta olmak üzere Avrupa'nın desteği ile bilumum kitle imha silahlarını kullanarak Müslümanlara saldıran terörist İsrail hedefine ulaşamamıştır ve asla ulaşamayacaktır" dedi. Platform üyeleri basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.
Yorumlar

niyazi 10 Yıl Önce

hersey ıyı guzel hoş'ta daha kendı aranızda bırlık olup sloan atamıyosunuz ısraıle nası taş atacaksınız

sinamacılar 10 Yıl Önce

allah aşkına burda siyasi prim yapıp boş slogan atacağınıza gidin gazzede silahlı çatışmaya girin hem şehit olursunuz hemde memleket sizden kurtulmuş olur

ali rıza 10 Yıl Önce

bu siyasal islamcıları hiçbir zaman samimi bulamadım. niye mi? geçen yıl türkiye, %55'lik artışla israil'in 5. fazla ihracat yaptığı ülke oldu. protesto ettiniz mi? peki geçen yıl malatya kürecik'te nato üssü (sözde ortadoğu güvenliği için kurulduğu söylendi ama niçin kurulduğu herkesin malumu) kuruldu. üssün israil'e veri aktarımı ile ilgili düşünceniz nedir? üssü protesto edip dayak yiyen solcuları istemezükçü ilan ettiniz. siz ne yaptınız? mevcut askeri antlaşmalar ve ticari antlaşmaların iptal edilmesi için sesinizi çıkarsanız ya! ne duruyorsunuz elinizi tutan mı var? komünist diye hakaret ettiğiniz şili ve venezuela kadar cesur olup konsolosu sınırdışı ettirmek için ne yapıyorsunuz? 50 yıl oecd üyeliği türkiye tarafından veto edilen israil vetosunu akp hükümeti kaldırdı. buna da sesinizi çıkarsanız ya? siz burada bağırırken bilal gemisiyle (pardon gemiciğiyle) israil'e ticari malları götürmeye devam ediyor. siz beddua etmeye devam edin, e mi ? israil'i belki öyle kahredersiniz!

ALİ 10 Yıl Önce

@ni̇yazi̇ hakli adamlar daha dogru durust slogan atamiyo hele bi agd resmen akp genclik kollari gibi calisiyo bu platformuda ilk defa duydum

yandaş cevap 10 Yıl Önce

siz daha çok protesto edersiniz...israil mallarını yiyin için sonra protesto edin...güldürmeyin adamı vde adam gibi protesto edin.görüntü müslümanlığı olmnasın bu.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila