Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Önce Kamyonete, Sonra Şoförüne Çarpıp Ağacı Devirdi! 2 Yaralı!

Uşak'ta, aşırı hızlı gittiği ileri sürülen hafif ticari araç, önce park halindeki bir kamyonete, ardından yol kenarında duran kamyonet sahibine çarptı. Meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Uşak'ta dikkatsizliğin ve aşırı hızın neden olduğu kazalara bugün bir yenisi daha eklenirken Şeref Caddesi üzerinde meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Uşak'ta, aşırı hızlı gittiği ileri sürülen hafif ticari araç, önce park halindeki bir kamyonete, ardından yol kenarında duran kamyonet sahibine çarptı. Refüje çıkan hafif ticari araç, bir ağacı devirip güçlükle durabildi. Kazada kamyonet şoförü ile hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Kemalöz Mahallesi Şeref Caddesi üzerinde meydana geldi. Ediinilen bilgilere göre aşırı hızlı olduğu ileri sürülen Erkan Yılmaz yönetimindeki 64 LK 577 plakalı hafif ticari araç, yol kenarında park halinde duran 64 NK 788 plakalı kamyonete ardından aracın yanında duran kamyonetin sahibi Süleyman Aktaş'a çarptı. Kontrolden çıkan hafif ticari araç refüje çıktı. Bir ağacı deviren hafif ticari araç, güçlükle durabildi. Meydana gelen kazada Süleyman Aktaş ile Erkan Yılmaz yaralandı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardından 2 yarayı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi eltına alındılar.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, dikkatsizliğin ve aşırı hızın neden olduğu bu türden üzücü kazaların bir daha yaşanmaması için sürücüleri daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.



Yorumlar

adam 10 Yıl Önce

böyle hafif söylemlerle bu kazalar geçiştirilmemeli. adam şehir içinde hız denemesi yapıyor. ya bir kaç çoluk çoçuk ezseydi? en ağır ceza verilmeli. gerçi kimsenin umrunda da değil.

kaza yakını 10 Yıl Önce

ayıp denen bişiy var 60 la gidiyordu ayıp be ne aşırı hızı !!!!

usakli 10 Yıl Önce

agaca yazik olmus

isyankar uşaklı 10 Yıl Önce

uşaklı ağacı yazık olmuş diyorsun ne olursa olsun ya şoföre bi şey olsaydı yazık degilmi oda can taşıyor sonuşta

duyarli 10 Yıl Önce

kaza yakini hangi 60 la gidiyordi 160 mi 260 mi aga i devirecek kadar ya bir cocuk ciksaydi karsisina o zaman cocuk firlardi dimi

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?