Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ehliyetsiz Sürücü Otomobile Çarptı! 2 Yaralı!

Uşak’ta Belediye Cami Kavşağı’nda ehliyetsiz sürücünün otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Uşak’ta kavşaklarda meydana gelen kazalar can yakmaya devam ediyor. Belediye Cami kavşağında dikkatsizliğin neden olduğu kazada iki kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 18:30 sularında Belediye Cami Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Banaz’dan gelip Kavşak’tan dönerek Sivaslı yolu istikametine gitmekte olan Mikail Genç yönetimindeki 35 Y 6438 plakalı jeepe, Uşak’tan Banaz istikametine gitmekte olan İdris Güngör yönetimindeki 64 LV 605 plakalı motosiklet çarptı. Jeepi kurtaramayarak tamponuna çarpan motosiklet üzerinde bulunan sürücü İdris Güngör ile annesi Şadiye Güngör, meydana gelen kazada yaralandı.

Yaralanan iki kişi ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından, Şadiye Güngör Uşak Medikal Park Hastanesi’ne; İdris Güngör ise Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, bu türden üzücü  kazarlın bir daha yaşanmaması için sürücüleri trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz.
Yorumlar

hasan ö... 10 Yıl Önce

bizim memleketimizde ehliyetsiz olan cocuktur ehliyetli olanda torpilli olur. ölene.de allah rahmet eylesin derler.yetim kalanlar a yazik oluyor..

ARACI EHLİYET SURMUYO NE YAZIKKİ 10 Yıl Önce

araci ehlıyet surmuyo... ona bakarsan bende motorcuyum 2 hafta once kaza yaptım bayan söför tali̇hi̇ yoldan onume cikiyo kurallari o kadar bi̇li̇o ki tali̇hi̇ yoldan cikarken yol hakki bayanin oluyo bu bayandada ehli̇yet var ne ise yariyo kural bilmiyo arac kullanmayi bilmiyo ama ehli̇yeti var ne guzel di̇mi̇...

Özgür Kiraz 10 Yıl Önce

aracı ehliyetin sürmediği doğrudur da ehliyetsiz araç kullanmak da asli kusurdur. ayrıca, kavşağa giren bir kişi, sağından ya da solundan gelen kişinin, ehliyetsiz olduğunu bilme imkanı yok. o yüzden, trafiğe çıkıyorsanız ehliyetinizi alıp öyle çıkın. sonra hak iddia edebilirsiniz.

gerek yok 10 Yıl Önce

@özgur kiraz ehliyet bu gune gelene kadar al.ak zormuydu sanki bakkaldan ekmek almaktan daha kolaydi k nolucak peki.? madem her ehliyeti olana guveniyosan bi ehliyeti olanlari tekrar dreksyon sinavina sokun bakalim kac tanesi ehliyetini kaptiracak kaci haketmis? kac tanesi torpille almis...

.......... 10 Yıl Önce

adam surmeyi bilmese kullanamasa annesini arkasina bindirmez heralde. sen anneni tehlikeye atarmisin? tutturmusunuz bi motorcular haksiz hizli ehliyetsiz suclu yazik size cok yazik

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila