Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleşti!

Uşak Valisi Seddar Yavuz Başkanlığı'nda toplanan İl Koordinasyon Kurulu, İl Genel Meclisi Salonu'nda 2. Dönem üçüncü toplantısını gerçekleştirdi.

Uşak Valiliği 2014 Yılı 2. Dönem 3. Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, ilçe kaymakamları, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantı öncesi konuşan Vali Seddar Yavuz özellikle son günlerde Filistin'de Gazze'nin hiç bir hukuk kuralı tanımaya İsrail'in devlet terörü ile karşı karşıya bulunduğunu belirterek, "Masum ve savunmasız insanların katledilişini malesef izliyoruz. Hükümetimiz bu konudaki gerekli girişimleri uluslararası boyutta yapmaktadır. Ayrıca hükümetimizce bu sabah itibari ile üç gün süreyle milli yas ilan edildi. Dualarımız Gazze'deki Müslümanlarla olduğu kadar tüm zulüm gören hakları elinden alınan Müslümanlar ve soydaşlarımız ile birliktedir. Bu toplantı vesilesiyle belirtmek isterim ki İslam aleminin şuurlanması, İslam kardeşliğinin bir an önce tesis edilmesi, birlik ve beraberliğimizin inşaa edilmesi gereklidir. Bunun için şuurlu bir nesile ve yapıya ihtyacımız var. Gerçekten acımız büyük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Koordinasyon kurulu üyelerimizin mübarek Kadir gecesini ve Ramazan Bayramaını tebrik ediyorum" dedi.

2014 yılı ikinci dönem yatırım izleme raporlarına göre kurumların programında toplam 1.393 proje bulunduğunu ve bu projelerin toplam bedelinin 997 milyon 245 bin TL olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, projeler için 2014 yılı ödeneğinin 245 milyon 891 bin TL olduğunu ifade etti.

2014 yılı 2. dönem 3. koordinasyon kurulu toplantısı Vali Seddar Yavuz’un açıklamalarının ardından bölge müdürleri ile daire müdürlerinin projeler hakkında bilgi vermeleri ile sona erdi.
Yorumlar

ali rıza 10 Yıl Önce

gazze saldırıları kınanmalı tabi ama ışid türkmenler dahil olmak üzere 6000 müslüman öldürmüş kınama yok. bir gariplik yok mu bunda da?

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila