Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ın Yeni Garnizon Komutanı Belli Oldu!

Kıdemli Albay Fuat Kömürcü'nün emekliye ayrılması sebebiyle bir süredir boş kalan Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutanlığı'na Albay Yusuf Yalçın atandı.

Uşak'a atanan yeni Garnizon Komutanı yapılan atamayla belirlenmiş oldu.

Bir süredir Uşak İl Jandarma Garnizon Komutanı olarak görev yapan Kıdemli Albay Fuat Kömürcü'nün emekliye ayrılmasının ardından boşalan makama, Albay Yusuf Yalçın atandı.

Albay Yusuf Yalçın'ın Adıyaman Garnizon Komutanlığı yaptığı ve veda ziyaretlerinde bulunarak Adıyaman'dan ayrıldığı öğrenildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde uzun süredir çeşitli kademelerde görev alan ve son olarak da Adıyaman Jandarma Garnizon Komutanlığı öğrenilen Albay Yusuf Yalçın, bundan sonra Uşak İl Jandarma Garnizon Komutanı olarak görev yapacak.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Uşak'ın yeni Garnizon Komutanı olarak atanan Albay Yusuf Yalçın'a görevinin hayırlı olmasını diler, hizmetlerinin Uşak için hayırlara vesile olmasını temenni eder, Uşak'ımıza da hoşgeldiniz dileklerimizi iletiriz.
Yorumlar

fedai 10 Yıl Önce

uşak'ta bir garnizon komutanın yapacağı en güzel iş jandarma bölgesindeki birçok gazinoyu kontrol altında tutmaktır. ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila