Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Eski Milli Eğitim Müdürü Kemalettin Özkan'ın Cenazesi Defnedildi!

Dün hayatını kaybeden Eski Milli Eğitim Müdürü Kemalettin Özkan'ın cenazesi bugün Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

   Dün kalp krizi geçirip hayatını kaybenden Uşak eski  Milli Eğitim Müdürü Kemalettin Özkan, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından bugün defnedildi.

Uşak'ta Milli Eğitim bünyesinde farklı görevlerde bulunan ve son olarak Güzel Sanatlar Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yapan eski Milli Eğitim Müdürü Kemalettin Özkan, bugün Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şekerevleri Mezarlığına defnedildi. Özkan'ın cenazesinde yakınları, sevenleri ve Milli Eğitim camiasından arkadaşları da yalnız bırakmadı. Cenazeye Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları, Eski Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Uşak Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Eğitim Birsen Uşak Şube Başkanı Mehmet Karaçallık, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Uşak Şube Başkanı Emir Savaş ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Daha önce Fevzi Çakmak YİBO Müdür Başyardımcılığı, Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Özkan, Eski Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün'ün görevden alınmasından sonra geçici bir süreliğine İl Milli Eğitim Müdürü olarak da görev yaptı. Özkan, Fevzi Çakmak YİBO'nun kapanmasının ardından son olarak Güzel Sanatlar Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yapıyordu.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak merhuma yüce Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve Milli Eğitim Camiası olmak üzere sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Yorumlar

akın 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. yakınlarına sabırlar diliyorum.

mevlüt 10 Yıl Önce

hocam rabbim sizlere rahmet eylesin

ayhan ekiz 10 Yıl Önce

ruhun şad olsun hocam

as 10 Yıl Önce

gerçek dost dostların en dostu kadir gecesi sabahında oruçlu ağızla seni yanına aldı.inşallah en güzel makamlara yerleştirir.

kerem 10 Yıl Önce

şimdi bir şey enteresan geldi, kemalettin beyin facebook sayfasına allah rahmet eylesin hocam ve güzel sözler yazmak, sadece bizim gibi müslümanlara has bir davranış olsa gerek. öbür tarafta sosyal medyaya bağlanılıyor sanırım. be mübarekler 3 ihlas bir fatiha okuyun. bırakın şarlatanlığı.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?