Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bayram Heyecanınız Kabusa Dönmesin!

Bayram mesaisi başladı ve büyük şehirlerden özellikle Anadolu’ya büyük bir trafik yoğunluğu var. 5 günlük tatil için herkes bavullarını topladı ve yolculuğa çıkmaya hazırlandı. Uşak dahil olmak üzere bir çok vatandaşımız ise Cuma günü akşamından başlayarak yollara düştü bile. Bayramı sevdikleriyle geçirmek isteyen milyonlarca insan trafikte hareket halinde bulunuyor.

Vatandaşların bir çoğu bir an önce yoğun ve sıkıcı trafikten kurtulup evlerine akrabalarına sevdiklerine sağ salim varabilmek için neredeyse yoğun trafikle savaş verir halde geçiriyorlar yolculuklarını. Uşak’ta da bu yoğunluk başlamış durumda. Uzmanların bir çoğu bayram telaşının trafikte sürücülerin dikkatlerini dağıttığı konusunda hem fikir durumda. En büyük sorun ise sevdiklerine yetişme telaşı. Yetişme telaşı da doğal olarak hızı beraberinde getiriyor.

2013 Ramazan Bayramı Tatili’nde 86 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti

2012 yılı Ramazan Bayramı tatili (4 gün) ile 2013 yılı Ramazan Bayramı tatilinde (5 gün) meydana gelen trafik kazalarında 2012 yılında 76, 2013 yılında 86 vatandaşımız hayatını kaybetti. 

5 günlük Ramazan Bayramı tatili Cuma günü mesai saatinin bitimiyle başladı. Tatille birlikte vatandaşlarda heyecan da arttı. Kimi bayramı sevdiklerinin yanında geçirmeyi planlarken kimi de kültür, din ya da tarih turizmi için farklı bölgelere seyahate çıkıyor. Ortak nokta bayram heyecanı ve yola çıkma telaşı.

Özellikle bir önceki günü yorgun geçirip uyumadan dinlenmeden yola çıkan bir çok sürücü trafiği tehdit ediyor. Yorgunluk uykuyu da beraberinde getirince yoğun trafikte üzücü kazaların yaşanması kaçınılmaz oluyor. Trafik de trafik polislerinin kontrolü en üst seviyeye çıksa da bir türlü kazaların önüne geçilemiyor.

Bayram neşenizin kabusa dönüşmesini istemiyorsanız; dinlenerek, acele etmeden yolculuk etmenizde fayda var. Uşak Haber Merkezi olarak kazasız belasız bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.

Uşak Son Nokta Yazı İşleri Müdürü

Kerim ÇİBER
Yorumlar

Haber Seven 10 Yıl Önce

inşallah kazasız ve belasız bir bayram geçiririz toplumca.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın