Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Trafik Polisi'nden Bayram Öncesi Radar Uygulaması!

Ramazan Bayramı'nı tatil merkezlerinde ve memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, günler öncesinden yola düştü. Uşak Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de arefe günü yollarda radar uygulaması yaparak vatandaşları hız yapmamaları konusunda uyardı.

 Bayram öncesi yollarda yaşanan aşırı yoğunluk sebebiyle trafik ekipleri yollarda denetimleri artırdı. Aşırı hız yapan sürücülerin sebep olduğu kazaların yaşanmaması için, Emniyet ekipleri yollarda radar uygulaması yaptı. Uşak'ın çeşitli giriş ve çıkışlarında yapılan radar uygulamalarıyla kaza oranlarının düştüğü gözlemlenirken, sürücüler yollarda daha dikkatli araç kullanmaya başladı. Ehliyet ve araç ruhsatı sorgulanan bazı sürücülere trafik kurullarına uyulması konusunda uyarıldı.

Verilere göre Trafik kazaların çoğunun hatalı sollama, yakın mesafe takip ve uykusuz araç kullanmadan kaynaklandığı görülmekte. Trafik ekipleri  Bayram gününün kabusa dönmemesi için bu uygulamayı bayram boyunca sürdürerek  Uşak halkının can güvenliğini sağlamaya devam edecek.

Uşak Haber Merkezi Ekibi olarak sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz için; motosiklet sürücülerinin kask takmalarını, araç kullanıcılarının ise emniyet kemerlerini takmadan yola çıkmamalarını temenni eder ve herkesin mutlu bir Ramazan Bayramı geçirmesini dileriz.
Yorumlar

anti-kuş 10 Yıl Önce

trafikten kuş tayfasını çekseler yeterli olur

ne kuşmuş ya 10 Yıl Önce

vay arkadas ne kus mus be onune gelen tutturmus bi kus sen once trafikteki bilincsiz soforler bi kaldir da ozellikle bayan soforleri kus tayfasi da kalkar

vergi bunlar.. 10 Yıl Önce

yaya trafiğinin olmadığı ve çok şeritli ibrahim tahtakılıç cd, kipa yolu, ulubey yolunda 77km yi geçene ceza kesilmeli. bulvar gibi yolda 56 km yapana ceza kesmek trafik denetimi değil tuzaktır, vergi avıdır!

hız yapma vergi olarak kesilmesin.. 10 Yıl Önce

o dediğin yol bulvarda olsa şehir içidir, orada hiz 50 km.dir. bulvar yapılmış diye alçaktan uçman gerekmiyor kardeş. yollardaki hız limitleri kanunla belirtilmiştir, eleştireceğine hız yapma.. yaya trafiğinin olmadığı yerlerde de hız yapmak doğrumu..

evet vergi bunlar, tuzak bunlar 10 Yıl Önce

hız yapıp ceza yemedim. yapılan uygulamayı hatalı buluyor, eleştiriyorum. kanunları ve kuralları da okuyun: "yerleşim yeri içinden geçen bölünmüş devlet ve il yolları, belediyelerin yapım ve bakımından sorumlu olduğu, taşıma kapasitesi yüksek, can ve mal güvenliği açısından gerekli tedbirlerin alındığı ana yollarda ukome ve il trafik komisyonlarının hız limitini arttırma yetkisi +20 den +32 kilometreye çıkarılmıştır" .yerleşim yeri içinden geçen şehirlerarası yollarda ise hız sınırı 70km den 90 km ye çıkarıldı. fatih cd. de 50km hız sınırı uygula, ancak çok şeritli ve yayası olmayan ibrahim tahtakılıç cd. de, ulubey yolunda, kipa yolunda 50km limit baz alınarak yapılan denetimler, "bence" gelene geçene ceza yazmak için kurulan tuzaklardır.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?