Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Parti Uşak Teşkilatı Bayramlaşma İçin Parti Binasında Toplandı!

Ramazan Bayramı nedeniyle kurum, kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarında bayramlasma törenleri gerçeklesirken, bayram etkinlilkleri siyasi partilerde de devam ediyor. Bayramlaşma töreni nedeniyle bugün Ak Parti yöneticileri ve parti üyeleri de parti binasında bir araya geldi.

 Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni parti binasında gerçekleştirildi. 

Bayramlaşma törenine; Akparti Uşak Milletvekileri Dr. İsmail Güneş ve Av. Mehmet Altay, İl Başkanı Basri Yıldırım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, bazı il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve ilçe başkanlarının yanısıra çok sayıda partili katıldı.

Bayramın 1. günü gerçekleşen bayramlaşma merasimi genel itibarı ile her zamanki beklenen rutininde idi. Açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Basri yıldırım'ın yaptığı törende, Yıldırım; "Ramazan Bayramının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Vatanımıza, memleketimize, Uşak'ımıza ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Buradan Filistin'de, Gazze'de, Suriye'de ve Irak'taki masum müslüman  kardeşlerimizin ve tüm İslam alemininde Ramazan Bayramını teşkilatım adına kutluyorum. Önümüzde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ben buradan 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır diyorum. Seçimlerde ana muhalefet ve yavru muhalefet bir aday çıkaramamışlar sözde muhafazakar bir aday çıkarmışlardır. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik sloganıyla çalışmalarımıza karalılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" diyerek konuşmasına son verdi.

İl Başkanı Basri Yıldırım'ın konuşmasının ardından bir konuşma da Uşak Milletvekili İsmail Güneş yaptı. Güneş konuşmasında;" Mübarek Ramazan Bayaramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan ayını birlik ve beraberlik içinde yardımlaşma ve ibadet içinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönlümüz bir taraftan sevinçli bir taraftan da kırgın. Bu huzurlu ve güzel ülkede doğmuş ve yaşamış olmanın mutluluğunu yaşarken, diğer İslam aleminde Filistin'de Irak'tainsanların öldürülmesi, katledilmesi, zulmedilmesi gerçekten de bizi çok üzmektedir. Filistin'de şu son 10 günde yaşadığımız olaylar içler acısıdır. Allah bu zalimlerin cezasını versin. Hem Avrupa ülkeleri hem  Amerika hem de diğer taraftan da zulmeden, katleden insanları orda hunharca öldüren İsraillileri de nefretle ve şiddetle kınıyorum. Allah onlara ne bela varsa versin." söyledi.

Uşak Ak Parti Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Millik, Parti Kurucuları Nuri Aslan ve İsmail Vural Bayram mesajı kutlaması sırası ile kürsüye çıkıp yaptıkları kısa konuşmalarla partililerin bayramını tebrik ettiler.

Yorumlar

Kader 10 Yıl Önce

dünün doğruyolcuları bugünün eğri yolcuları nuh peygamber bile kıyamat alemetinde ağzı dili olmayan mahlukatlarla hak yolunu görenleri gemiye almış sizler maşallah her gemiye biniyosunz her limanda demir alıyosunuz merakımı mazur görünüz yarın iktidara barış ve demokrasi partisi gelirse o gemiyede binermisiniz binerseniz mürettebatmı olursunuz tayfamı yolcumu?.. insanoğlu işte ana karnına sığar dünya ya gelir dünyaya sığmaz ölür 2 metre kabre sığar ama onuruyla yaşar rabbim bizleride onuruyla yaşayan kullarından eylesin

taraf 10 Yıl Önce

resimlere bakıyorum.daha 1 yıl öncesine kadar, meclis üyeliğini garanti gören, hatta kendilerine belediye başkanlık adayı yakıştırmalarından hoşlanan müteahhit cemaatçi arkadaşları göremiyorum. m.vekil seçimlerinde her karenin içindeydiniz battaniyeci abinizle.köşe yazarlığı yaptığınız yerel medyada övgüler yağdırıyordunuz büyük ustaya.neredesiniz şimdi.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?