Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Emlakçı Tahsin Doğan Boğularak Hayatını Kaybetti!

Bayramlaşmak için geldiği memleketi Salihli'de serinlemek için sulama kanalına giren Uşak'ta emlakçılık yapan Tahsin Doğan boğularak hayatını kaybetti.

 Uşak'ta emlakçılık yapan Tahsin Doğan, bayramlaşmaya gittiği memleketi olan Salihli'de serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adala Mahallesi mesire alanında ailesiyle piknik yapan Tahsin Doğan (48), serinlemek için sulama kanalına girdi. Akıntı nedeniyle Doğan'ın bir süre sonra çırpındığını gören yakınları ve çevredeki vatandaşlar, kanala girerek Doğan'ı Sudan çıkardı.

Hareketsiz bir şekilde Sudan çıkarılan Doğan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Doğan'ın cenazesi, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Tahsin Doğan'ın Uşak'tan bayramlaşma için Salihli'ye geldiği öğrenildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak yaşamını yitiren Tahsin Doğan'a Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Yorumlar

şamata 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesi̇n ai̇lesi̇ne ve sevenleri̇ne sabirlar di̇li̇yorum

usak 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesin de ben bu insanları anlamıyorum su kanalına hangi akılla giriliyor her sene onlarca insanımızı bu sulama kanallarına kurban veriyoruz biraz daha düşünceli olamaz mı insanlarımız akıntı olan yerde profesyonelde olsanız girilmez çok tehlikeli

Mehmet Kabay 10 Yıl Önce

allah taksi̇ratini affetsi̇n,ai̇lesi̇ne sabir versi̇n,sevdi̇kleri̇yle cennet'te kavuştursun.

Serkan Erdinç 10 Yıl Önce

olayın detaylarını tam bilmeden yorum yapmazsan sevinirim.

sulama kanalına girilmez 10 Yıl Önce

öncelikle allah rahmet eylesin, yakınlarına dayanma gücü versin. bayram boyunca onlarca vatandaşımız su kanalıdır, göletlerdir, bu alanlarda boğularak can verdi. ne olursa olsun bu yerler tehlike saçıyor. memleket olarak yüzmeyi de bilmiyoruz. sonuçta giden can. bu habere bakılırsa da su kanalında olmuş olay. adam da kötü bir şey dememiş.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?