Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Okul Duvarına Fayanstan Dev Türk Bayrağı!

Uşak'ta daha önce okulda sınıfların dizaynı, temizliği ve eğitim kalitesiyle Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "Beyaz Bayrak" ile ödüllendirilen Tatar İlk ve Ortaokulu'nda bir ilk daha gerçekleşti. Okul duvarına kırmızı beyaz fayanslardan oluşan dev bir Türk Bayrağı yapıldı.

Uşak'ın Sivaslı İlçesi'ne bağlı Tatar Kasabası'ndaki ilkokulun duvarına Tatar Kültür ve Eğitim Derneği (TAKED) işbirliği ile kırmızı beyaz fayanslardan oluşan dev Türk Bayrağı yapıldı.

Beyaz Bayrak ödülü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nce de ödüllendirilen okullar arasında yer alan ve bir kasaba okulu olmasına rağmen başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren okul yeni bir çalışmayla daha bir kez daha takdir kazanmış oldu. Yapılan çalışmada gurbetçi vatandaşlarımızın da katkısının olduğu öğrenildi.

6*4 metre boyundaki dev bayrağın yapımı toplamda 10 gün sürdü. Dev Türk Bayrağı kasaba halkınca büyük beğeni toplarken; daha önceki çalışmalarla adından ulusal ve yerel basında bahsettiren Tatar İlk ve Ortaokulu yapılan bu çalışmayla Uşak'ta da yine bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak bu güzel çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyor, okulumuzun eğitim-öğretim alanında da başarılı dönemler geçirmesini temenni ediyoruz.

Yorumlar

Gülcan Seren 10 Yıl Önce

emeği geçen herkese teşekkürler. okulun sitesinden her şey daha güzel anlaşılıyor.http://tatario.meb.k12.tr öğrenciler ne kadar şanslı

gurbetci 10 Yıl Önce

okulun adını daha önce yerel ve ulusal basında duymuştum. gerçekten mükemmel kolej gibi bir okul olmuş.büyük bir emek ve çalışma olduğu belli.imkanım olsa okulu gidip yerinde görmek isterdim.

Bir bilen 10 Yıl Önce

sayın atmin sorarmısınız okul müdürüne o bayrak tan önce atatürk'ün kocatepe deki çekilği resim varmıydı varsa nereye kaldırıldı .

Tatarlı 10 Yıl Önce

bayrağin yapildigi yerde bulunan ataturk prtresi eskidigi icin prtrenin yenisi daha guzel bir sekilde okul binasi icine yapildi. lütfen dana altinda buzagi aramayalim.

salih cetin 10 Yıl Önce

biz bu okulda organinazyon yapdın oo bayragı canlı canlı gördüm cok sper yapmışlar sivaslı tatar köyünde görmenizi tafsiye ederim organinaşyon icin 0543 433 95 50 selhan ceti̇n

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?