Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Sportif Futbol Takımı Yeni Sezon Antrenmanlarına Başladı!

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Uşak Sportif yeni sezon için çalışmaların startını verirken; 3. Lig yolunda oluşturulan sağlam kadroyla da taraftarının önüne çıktı.

Uşak Sportif Futbol Takımı bugün Huzurpark'taki futbol sahasında sezon öncesi antrenmanlarına başladı. Teknik Direktör Aydın Yalabık'ın önderliğinde yapılan  antrenmanda futbolcuların istekli ve arzulu oldukları görüldü.

Antrenmana; Uşak Sportif Basketbol Takım Başkanı Arif Akçakaya, Takım Menajeri Fatihhan Erdoğan, Uşak Sportif Futbol Şube Başkanı Feyyaz Atalay, Uşak Sportif Futbol Takımı Teknik Direktör Aydın Yalabık, Takım Yöneticileri; Adil Özdemir, Bilal Aydın, Yaşar Kasım, Tanju Ertürk ve Aşigolar  katıldı.

Antrenman öncesi kısa bir  konuşma yapan Uşak Sportif Basketbol Takımı Genel Manejeri Fatihhan Erdoğan şınları dile getirdi. " Biz basketbol yönetimi olarak hayırlı olsuna geldik. İnşallah sakatsız bir güzel sezon olur. Uşak futbol özleminin sizinle giderecek. Onun için sakatsız bir sezon diliyor, başarılar diliyoruz."dedi

Takım Menajeri Erdoğan'ın ardından Uşak Sportif Futbol Şube Başkanı Feyyaz Atalay'da bir konuşma yaptı. Atalay; " Bugün Uşak Sportif takımı olarak hayallerimizi gerçekleştirmenin ilk adımı olacak yeni sezon hedefleri için açıklama yapacağım. Takımımız yeni sezon için çalışmalarına başlıyor. Bu yıl gerekli transferlerimizi gerçekleştirdik. Yaptığımız transferleri deneyimli bir kadro ile gerçekleştirirken, Uşak Sportif’in hedeflerinin bilincinde olan başarıya aç sporcuları takımımıza kazandırdık. Bunun yanında ilimizin yetenekli futbolcularını da takımımıza dahil ederek kentin öz evlatlarına sahip çıktık. Biz gerek transferlerimiz ile gerekse ilimizin gençleri ile ilk hedefimiz olan profesyonel lig için ilk adımı 2014 ve 2015 sezonunda atacağız. Bunu destekçilerimizin katkıları ile başaracağız. Bilindiği gibi futbolda beklenilen ve herkesin istediği takımı için bazı donelerin olması gereklidir. Bu konuda da belediyemiz bizlere bütün imkanlarını seferber etti. Öncelikle futbol için en uygun ortamlardan olan Huzur Park spor tesisleri takımımıza tahsis edildi. Biz burada oyuncularımız ile şampiyonluk motivasyonunu sağlayarak hedefimize ulaşacağız. Ayrıca ilimizde yetenekli çocuklarımızın takımımıza kazandırılması adına tesislerimizden en iyi şekilde faydalanacağız. Uşak Sportif yönetimi sadece günü kurtaracak çalışmaların peşinde olmayacak. Uşak Sportif yönetimi geleceğe yatırım yapan ve kentin futbol endüstrisinden kazanmasına neden olan bir yönetim tarzı izleyecek. Yeni dönemde iddialı takımımız ile basamakları teker teker aşmak için fedakar bir çalışma içinde olacağız. İlimizin geleceğinde futbol ithal eden bir kent konumundan dışarı çıkıp futbol ihraç eden bir kent konumuna gelmek ve kentin gençlerini bu yönde teşvik etmek de en büyük hedefimizdir. Bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve tüm aşigolara gönülden teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızdan da şunu bekliyorum. Bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmasınlar. Onların destekleri ile hak ettiğimiz yerlere gelelim. Şehir bu yolda kaynaşsın ve kısa sürede üst liglere çıkalım. Bu hasret şehrin ortak paydada buluşması ile sona ersin."dedi

Futbol Şube Başkanı Atalay'ın konuşmasından sonra Uşak Sportif Futbol Takımı Teknik Direktörü Aydın Yalabık ise şunları söyledi. Yalabık;"Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Hep birlikte olup  Uşak'taki bu futbol özlemini dindirmemiz gerkeiyor. Uşak'ta daha önce  futbol ile ilgili somut adımlar atılmamıştı. Sağolsun Belediye Başkanımız Nurullah Cahan bu konuda çok destek veriyor bize. Onların bünyesinde en azından bu tesisleri kullanmaktayız. Yıllardır Uşak'ın özlemi olan profesyonel bir takım olmak için çalışıyoruz.  Buradan Belediye Başkanımız Nurullah Cahan'a desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum. Onların sayesinde takımız belli bir başarıyı yakalayıp Uşka futbolunu tekrar şahlandıracağız. Yeni sezonda herkese hayırlı olmasını diliyorum." dedi

Her zaman olduğu gibi vefakar Aşigolar yine takımlarını yalnız bırakmadı. Yeni sezon hazırlıkları için yapılan ilk antremanda Aşigolar da takımlarına tezahüratlarla moral ve destek verdi.

Uşak Sportif Futbol Takımıın iç transferleri;

Hasan Hüseyin Mercan, Feyzullah Selman, Serkan Kökten, Tanju Öztürk, Ertuğrul Keleş, Berke Kılıç

Dış Transferler;

1:Burak Göçkün Kaleci Ankara Gölbaşı
2:Cihan Varlıol Kaleci Silifke Belediyesi
3:Ömercan Aslan Stoper Somaspor
4:Muhammed Göksu Stoper Tatvan Gençlikspor
5:Mehmet Tosak Orta Saha Tatvan Gençlikspor
6:Ozankan Düzgün Orta Saha Eskişehir Demirspor
7:Samet Çelebi Orta Saha Eskişehir  Demirspor
8:Emre Çarpaz Orta Saha Etimesgut Belediyespor
9:Kubilay Özer Forvet Somaspor
10:Cihan Özer Forvet Çarşamba Belediyespor
11:Mustafa Yüksel Orta Saha Manavgatspor

Uşak Sportif Futbol Şube Başkanı Feyyaz Atalay, yapılan transferler ile kalmayıp, yeni transferlerin süreceğini bildirdi.
Yorumlar

ikmalettin yardan 10 Yıl Önce

ne oldu yine uşak dışından toplamışsınız oyuncuları? kendi çocuklarımızdan bir takım çıkaramadınız mı? 300 küsur bin nüfustan 20 genç bulamıyor musunuz? seyircisiz maçlara devam yani... siz bilirsiniz!

serkan 10 Yıl Önce

sayın futbol şube başkanım siz bu kadar uzun konuşma yapabildiğinize göre kesin bu ligde başarılı olursunuz

ikmalettin yardan 10 Yıl Önce

ismini verdiğiniz tüm oyuncuları tek tek aradım google'dan. sadece son üç oyuncu uşaklı. zaten onlar da genç, zor oynarlar. yazıklar olsun! (liste doğrudur, kullanabilirsiniz) adı soyadı mevkii doğum tarihi doğum yeri burak göçkün kaleci̇ 27.10.1989 tarsus ci̇han varliol kaleci̇ 10.12.1990 tarsus ömercan aslan stoper 14.12.1988 bulancak muhammed göksu stoper 1.6.1990 türkeli̇ mehmet tosak orta 8.6.1984 adana ozankan düzgün orta 4.1.1989 yomra trabzon samet çelebi̇ orta 1.5.1990 eski̇şehi̇r emre çapraz orta 17.5.1989 mamak kubi̇lay özer forvet 19.6.1992 yeni̇mahalle ci̇han özer forvet 10.5.1986 ergani̇ mustafa yüksel orta 16.7.1989 manavgat hasan hüseyi̇n mercan defans 21.5.1987 isparta feyzullah selman defans 23.7.1989 afyon serkan kökten orta 12.12.1989 afyon tanju öztürk orta 23.1.1993 uşak ertuğrul keleş orta 30.5.1996 uşak berke kiliç kaleci 18.5.1998 uşak

aşigo 10 Yıl Önce

uşakspor için daha fazla desteğe ihtiyac var bu şartlarda 3.lig gelmesi zor

süleyman 10 Yıl Önce

bu takım ancak ligin ortaları için oynar. özellikle somadan giden oyuncuları izledim. birkaç oyuncu hakkında da bilgi sahibiyim. 3. lg hayaline hiç mi hiç kapılmayalım.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?