Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Barış Kılınç Görevden Alındı!

2012 yılında Uşak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne vekaleten atanarak göreve başlayan ve 2013 yılında da asaleten İl Müdürlüğü hakkı kazanan Barış Kılınç, Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile görevinden alındı.

Bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanırken; kararlar arasında Uşak'ın da ismi yer alıyor. Resmi Gazete'de Başbakan Yardımcılığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ait atama kararları neticesinde Uşak'ta görev yapan bir il müdürü de görevden alındı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yararlanan karara göre 2012 yılından bu yana Uşak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini yürüten Barış Kılınç, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. 

Kılınç'ın yerine geçecek ismin henüz belli olmadığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde yeni İl Müdürü'nün de belli olacağı edinilen bilgiler arasında.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Barış Kılınç'a Uşak'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; yeni görevinde başarılar diliyoruz. 
Yorumlar

uşaklı sporcu 10 Yıl Önce

gençlik spor il müdürünü gören yok mu? başta onun alınması gerekirdi....

öz uşaklı 10 Yıl Önce

kardeş yanlış anlama ama beklentin neydi de karşılamadı spor il müdürlüğü ? olimpiyatlara katılacaktın da destek mi olmadı ? kyk ile ilgili sıkıntın vardı onu mu çözmedi ? antreman yapacağım dedin de salon,stad imkanlarından mı mahrum bıraktılar ? oynadığın herhangi bir klüp var mı ? hah eğer varsa o klüplere bile devlet mecbur olmadığı halde yardım ediyor bakanlık ve müdürlük.maça gidecek otobüs bulamazken,kısacası cebinde para olmayan o klüplere araç bile tahsis ediyor müdürlük ? uşak üniversitesi basket maçlarında en düşük ücretten salon verip o kadar zararı da müdürlük karşılıyordu.hani o kırılan koltuklar falan var ya hah işte onlar. bireysel olarak gidip hiç ihtiyaçlarını dile getirdin mi ? kafana göre insanları yargılıyorsun.haa bu arada gören yok mu diyorsun ya o müdürün 1 senedir kanser tedavisi gördüğünü ameliyat-radyoterapi-kemoterapi gördüğünü biliyor musun? oturduğun yerden yorum yapıp insanları eleştirmek kolaydır.sorsam sana sporcu bile değilsindir.lisansın bile yoktur.

şef. 10 Yıl Önce

uşaklılara hakaret eden karayolları şefi ne alemde.

Mustafa Kemal Sağcan 10 Yıl Önce

bence paralelci olan müdürler temizlenip diğer müdürlere istikrar sağlanması için şans verilmeli.sürekli görev değişikliği başarı getirmez bence.

manidar 10 Yıl Önce

insalara küfür ve hakaret eden karayolları şefi ne zaman gidiyor.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?