Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Basri Yıldırım: CHP, MHP ve Paralelciler Parti Kursun, Ekmel Beyi'de Başkan Yapsınlar!

Ak Parti Uşak Teşkilatı Ağustos Ayı İl Danışma Meclisi toplantısını Atatürk Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilen konuşmalarda bu birlik ve beraberlikle seçimin galibinin de Recep Tayyip Erdoğan olduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Uşak Teşkilatı bir yandan adaylar Recep Tayyip Erdoğan içim seçim çalışmalarını heyecanlı bir şekilde sürdürürken bir yandan da olagan danışma kurulu toplantılarına devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde bir araya gelen Ak Parti Uşak Teşkilatı, ağustos ayı İl Danışma Kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleştirdi. 

Toplantıya; Ak Parti İl-İlçe-Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Ak Parti Uşak Eski Milletvekilleri Mustafa Çetin ve Alim Tunç, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında bir yandan Cumhurbaşkanlığı seçimleri, seçim çalışmaları konusunda bilgiler veren Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, bir yandan da çatı aday Ekmelettin İhsanoğlu'nu eleştirdi.

CHP-MHP VE PARALELCİLER BİRLEŞİP PARTİ KURSUN!

Uzlaşıyla Ekmelettin İhsanoğlu'nu çatı aday olarak gösteren CHP ve MHP'ye yüklenen Basri Yıldırım; ana muhalefetle yavru muhalefetin birleştiğini, misafirlerini bile aynı ortamlarda ağırladıklarını belirtti.Seçimin galibinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve bu nedenle de Ekmelettin İhsanoğlu'nun boşa çıktığını ifade eden Yıldırım; 10 Ağustos itibari ile CHP, MHP ve paralel yapılanmanın birleşip bir parti kurmaları gerektiğini ve Genel Başkan olarak da Ekmelettin İhsanoğlunu seçmelerini söyledi.

30 MART YENİ UŞAK, 10 AĞUSTOS YENİ TÜRKİYE!

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Uşak Belediye Başkanı olarak seçilen Nurullah Cahan da yaptığı kısa konuşmasında, 30 Mart tarihinde "Yeni Uşak" sloganıyla çalışmalarını yaptıklarını şimdi ise 10 Ağustos için de "Yeni Türkiye" yolunda çalışacaklarını ifade etti. Necip Fazıl'ın "eski çınar şimdi noel ağacı; dallarda iğreti yaprak utansın! ustada kalırsa bu öksüz yapı,onu sürdürmeyen çırak utansın" dizleriyle çıraklar olarak Edoğan'ı Çankaya Köşkü'ne göndereceklerini ifade eden Cahan; 2071 ve sonrasında da Ak Parti'nin Türkiye'de hüküm süreceğini söyledi.

Konuşmaların ardından basına kapalı olarak gerçekleşen bölümde de Sandık Kurul üyelerinin oy verme işlemleri sırasında ve sonrasında neler yapılacağına dair bilgileri içeren bir sinevizyon gösterisi izlendi. 
Yorumlar

Hayecanlı 10 Yıl Önce

başka bir partide hiç bir seçim çalışması yokken herşey görüntüyü kurtarmak için liderlerine inanan çoşkulu bir kalabalık vardı.

:) 10 Yıl Önce

unutmaki basri yıldırım bir zamanlar paralelci dediğiniz insanlarda akepeliydi... ve akepe onların parasıyla bugüne geldi geçmişini unutan akepe

vatandaş 10 Yıl Önce

basri yıldırım parti kurulunca sende üyemi olacaksın düne kadar paralelci dediğiniz adamları aday gösterip peşinden koştun ne oldu ne değişti

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?