Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akar Kula'da Trafik Kazası Geçirdi!

Uşak Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Ramazan Akar, İzmir'deki ziyaretin ardından dönüş yolundayken Kula'da bir trafik kazası geçirerek yaralandı. Akar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil benzinlik duvarına çarparak durabildi, kazada araç içerisindeki Uşak Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akar ve yakını yaralandı. 


Kaza, geçtiğimiz gün saat 20.30 sıralarında İzmir Ankara D 300 karayolu Kula ilçesine 3 kilometre uzaklıktaki Küçük Sanayi sitesi yanında bulunan benzin istasyonunda meydana geldi. İzmir'den Uşak istikametine giden Aynur Çolak idaresindeki 64 NP 945 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol üzerindeki benzin istasyonunun duvarına çarparak durabildi. Olayda otomobil sürücüsü Aynur Çolak ve yanında bulunan Uşak Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akar yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Kula devlet hastanesine kaldırdı. Ramazan Akar, hastanedeki tedavisinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Akar'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve başındaki açılmadan dolayı Konya Meram Tıp Fakültesi hastanesi Plastik Cerrahi'de küçük bir operasyon geçireceği öğrenildi. Akar'ın önümüzdeki hafta içerisinde Uşak'ta olarak göreve başlayacağı da edinilen bilgiler arasında.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bu tür üzücü kazaların tekrarının yaşanmamasını temenni ediyoruz.
Yorumlar

Lütfi Küpcü 10 Yıl Önce

değerli arkadaşım ve meslektaşım ramazan akar ve aynur hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum...

Özgür Baysal 10 Yıl Önce

geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Gökhan ölçek 10 Yıl Önce

geçmiş olsun, acil şifalar diler, en kısa sürede yeniden aramızda görmek dileğiyle...

himmet yarenoğlu 10 Yıl Önce

geçmişolsun acilşifalar...

mustafa 10 Yıl Önce

geçmi̇ş olsun ramazan bey ve aynur hanima............ böyle bi̇r üzücü haberi̇ bi̇zi̇mle paylaşip dua etmemi̇ze vesi̇le olan arkadaşlara teşekkür ederi̇m ama yazilan bi̇lgi̇lerde aldiğimiz sağlam kaynaklarla uyuşmayan şeyler var haber kaynağınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?